Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Pariaza pe goluri in FCSB vs CFR la cota 50.00

Pariaza pe goluri in FCSB vs CFR la cota 50.00

Pariaza pe goluri in FCSB vs CFR la cota 50.00

Primele doua clasate in Liga I, FCSB si CFR se intalnesc din nou sambata seara, in ultimul meci programat in campionatul intern in 2018. Meciul se va disputa pe Arena Nationala, stadionul fiind redeschis dupa o pauza de o luna.

Dupa cum probabil stiti, cele doua formatii au incheiat la egalitate ultimele 5 partide directe, chiar cu acelasi scor 1-1, iar in ultimele 8 nu s-au inscris niciodata mai mult de 2 goluri. Totusi, in conjunctura actuala, clujenii au inceput sa inscrie mai mult decat in alti ani iar FCSB a avut 8 din ultimele 10 meciuri cu goluri de ambele parti, deci e greu de pronosticat numarul de goluri ce urmeaza sa fie marcate in derbiul de sambata.

Indiferent daca vrei sa pariezi PESTE sau SUB 2.5 GOLURI, o poti face la cota 50.00 in conditiile urmatoare.

Pariaza pe goluri in FCSB vs CFR la cota 50.00 – Urmeaza pasii!

  1. Click aici pentru a inregistra un cont la Sportingbet
  2. Depune minim 40 RON fara sa utilizezi un portofel electronic – Skrill sau Neteller
  3. Pariaza 4 RON simplu pre-meci pe piata „Câte goluri vor fi înscrise?” – „Sub 2.5 goluri” sau „Peste 2.5 goluri” la cota normala afisata
  4. Daca alegi inspirat, vei primi 200 RON (castiguri CASH din cota reala + FREEBET diferenta)

Ca sa ne lamurim, vei primi intre 6 si 10 ron bani reali plus Bonus Freebet 184-190 ron. Un Freebet se transforma in bani reali destul de usor. Trebuie sa il plasezi pe orice bilet in MAXIM 3 ZILE de la creditare si vei primi profitul in bani reali. Mai multe detalii despre un freebet gasesti aici.

Oferta e valabila doar pentru primul pariu plasat. Clientii care beneficiaza de aceasta oferta nu mai pot primi bonus de bun venit.

CITESTE SI

More in Promotii