Connect with us

Promotii

Pariaza pe Premiile Oscar si primesti un Free Bet de 50 de lei

Este weekend-ul in care se vor decerna Premiile Oscar, iar Betano ofera celor care pariaza pe acest eveniment un Free Bet in valoare de 50 de lei.

Premiile Oscar, un evenimente atat de discutat in cinematografie este tratat cat se poate de serios si de catre casele de pariuri. Betano ofera o gama varianta de pariuri pe Premiile Oscar. Peste 50 de pariuri pe toate categoriile. Pariuri speciale si live, doar o mica parte din oferta pentru Premiile Oscar 2020.

Daca sunteti fanii acestor evenimente, atunci Betano are o veste buna pentru voi. Va intampina cu Misiunea Oscarurilor, unde un simplu pariu efectuat pe Premiile Oscar 2020 iti aduce un Free Bet de 50 de lei pe care sa-l folosesti la Virtuale. Data maxima la care te poti inscrie este luni, 10/02/2020, ora 02:45. Insa, pentru a duce Misiunea la final trebuie sa urmezi cativa pasi. Cand pariul este stabilit, atunci automat primesti acest premiu.

 Cum participi la Misiunea Oscarurilor?

  1. Trebuie sa ai cont la Betano. Poti deschide unul aici.
  2. Plaseaza un pariu simplu pe gala Premiilor Oscar
  3. Pariul in cauza sa aiba cota minima 1.30
  4. Miza minima a pariului sa fie 50 de lei

Free Bet-ul este creditat automat dupa stabilirea pariului. Free Bet-ul se poate utiliza doar in sectiunea de Virtuale, el fiind valabil pana in data de 15 februarie 2020.

 

CITESTE SI

More in Promotii