Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Pariezi 100 de ron marti pentru 50 de ron bonus pentru miercuri

50 de ron bonus pentru miercuri

Pariezi 100 de ron marti pentru 50 de ron bonus pentru miercuri

In aceasta saptamana incepe sezonul de primavara din competitiile europene. Marti si miercuri, 12 si 13 februarie, se disputa 4 meciuri din optimile Champions League, iar joi se joaca meciurile tur din saisprezecimile Europa League.

Asa cum ne-au obisnuit, agentiile de pariuri online au iesit in piata cu promotii care de care mai interesante, cele mai multe adresate jucatorilor noi. Betfair, una dintre cele mai mari case de pariuri online din lume, a pregatit o promotie pentru jucatorii activi. Cei care pariaza cel putin 100 de ron, pe bilet simplu, cu cota minim 1.50, din orice piata a celor doua meciuri care se vor disputa marti in Liga Campionilor (AS Roma – FC Porto si Manchester United – PSG), vor primi un bonus Sportsbook de 50 de ron pe care il vor putea folosi pentru oricare meci din Champions League care va avea loc miercuri, 13 februarie (Ajax  Amsterdam – Real Madrid si Tottenham Londra – Borussia Dortmund).

Cum obtii 50 de ron bonus pentru miercuri?

Pentru a participa trebuie sa te autentifici in contul tau Betfair sau sa te inregistrezi de pe acest link, sa optezi pentru promotie pe pagina acesteia si sa plasezi pariul eligibil pe orice selectie din oferta de pariuri pentru cele doua meciuri care se joaca marti in Champions League.

Cerinte:

  • Se califica doar pariurile pre-meci cu bani reali.
  • Pariurile incasate, cele cu fonduri bonus, cele live, cele rambursate si cele anulate nu se califica.
  • Bonusul va fi acordat dupa terminarea meciurilor.
  • El trebuie folosit pentru un pariu simplu pe unul dintre cele doua meciuri care se vor disputa miercuri.
  • Nu exista restrictii de cota pentru parierea bonusului.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea bonusului.

 

CITESTE SI

More in Promotii