Connect with us

Promotii

Pariu combinat bonus la Betfair la Rusia – Croatia

Pariu combinat bonus la Betfair la Rusia – Croatia

Rezultatele din meciurile de pregatire nu anuntau parcursul pe care reprezentativa Rusiei in are la Turneul Final al Campionatului Mondial de Fotbal pe care il organizeaza. Victoriile din meciurile cu Arabia Saudita si Egiptul au propulsat-o in optimile competitiei, unde au reusit sa elimine Spania. Aceasta a fost cea mai mare surpriza a competitiei dupa eliminarea Germaniei din faza grupelor.

Meciul din sferturi va fi unul foarte dificil. Croatia este una dintre echipele care s-au evidentiat la acest ,,Mondial”. Victoria categorica obtinuta in fata Argentinei va ramane mult timp in memoria fanilor fotbalului. Vestea proasta pentru rusi este aceea ca jucatorii echipei din fosta Iugoslavie au jucat destul de slab in optimile cu Danemarca. Si, cum ei nu prea fac doua meciuri slabe la rand, este de asteptat sa domine categoric intalnirea din sferturi.

Meciul se va disputa vineri, 7 iulie, de la ora 21:00.

Pariu combinat bonus la Betfair

Toti jucatorii care au cont la agentia de pariuri online Betfair, ca si cei care isi deschid cont de pe acest link, pot beneficia de o promotie interesanta a acestei case de pariuri. Daca plaseaza un pariu simplu, LIVE, cu miza cel putin 50 ron, in Sportsbook, pe orice piata a meciului Rusia – Croatia, primesc un pariu combinat bonus in valoare de 25 ron.

Cerinte:

  • Participa jucatorii cu domiciliul in Romania.
  • Un jucator poate participa o singura data.
  • Se califica atat jucatorii existenti, cat si cei care se inscriu de AICI.
  • Trebuie plasat un pariu simplu, Sportsbook, live, cu miza cel putin 50 de ron (10€/£/$), pe orice piata din meciul Rusia – Croatia.
  • Nu participa la promotie pariurile cash out, cele plasate cu bani bonus, cele anulate, cele pre-meci sau cele rambursate.
  • Indiferent de rezultatul pariului, jucatorii primesc un pariu bonus combinat in valoare de 25 de ron (5€/£/$).
  • Bonusul este valabil 2 zile de la primire.
  • El trebuie pariat o singura data in Sportsbook, fara conditionarea cotelor.
  • Jucatorul va primi ca bani reali doar profitul din parierea bonusului (castig – miza).

>>> PROFITA DE ACEST BONUS !!!<<<

More in Promotii