Connect with us

Promotii

Pariu gratuit live pentru Supercupa Romaniei la Winmasters

Pariu gratuit live pentru Supercupa Romaniei la Winmasters

Sambata 14 iulie, de la ora 20:30, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova se deschide sezonul fotbalistic 2018 – 2019. Campioana, CFR Cluj, si castigatoarea ultimei editii a Cupei Romaniei, CSU Craiova, se intalnesc pentru primul trofeu din noua stagiune.

Daca plasezi pariuri pe acesta partida, pre-meci, cu miza de cel putin 20 ron si cota cel putin 1.75 pentru biletele simple si cel putin 1.30 pentru fiecare selectie de pe pariurile multiple, la Winmasters primesti un pariu gratuit Live, in valoare de 25 ron, pentru acelasi eveniment.

Pariu gratuit live pentru Supercupa Romaniei

Pentru a participa trebuie sa fi efectuat cel putin o depunere in ultimele 10 zile si sa te inscrii accesand butonul ,,PARTICIP” de pe pagina promotiei. Daca ai un bonus activ nu poti participa. Pariul pre-meci trebuie plasat doar cu bani reali. De asemenea, nu se califica pentru promotie pariurile pe market-urile handicap, miza rambursata la egal, cele cash out, cele anulate sau cele repetitive.

Indiferent de rezultatul pariului pre-meci, primesti un pariu gratuit de pana in 25 de ron. Acesta trebuie utilizat pentru un pariu pe acelasi meci. Daca pariul gratuit este plasat pe un bilet single, cota selectiei trebuie sa fie cel putin 2.00, iar daca este plasat pe bilet combi, fiecare selectie trebuie sa aiba minim cota 1.40.

Jucatorul va primi doar profitul din pariul gratuit Live (castig – miza). Suma maxima ce poate fi castigata este de 100 ron.

APLICA SI TU PENTRU PARIUL GRATUIT!

CITESTE SI

More in Promotii