Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Pariul Sansa a revenit la Superbet!

Pariul Sansa Superbet

Pariul Sansa a revenit la Superbet!

Se anunta o vara plina de fotbal, iar fanii sportului rege au motive de bucurie. Desi nu putem viziona EURO sau Copa America, avem parte de campionate de top si UEFA Champions League. Ai parte de inspiratie si crezi ca ai gasit 11 meciuri interesante in oferta de astazi? Nu mai sta pe ganduri si profita de super oferta celor de la Superbet!

Exclusiv in agentii – Pariul Sansa a revenit la Superbet!

Cu siguranta una din atractiile principale ale acestui operator este Pariul Sansa. Vorbim de biletele cu 11 meciuri, cu care poti scoate profit chiar si cu un pas gresit. Desi nu vei profita de castigul initial, 10% din aceasta suma iti va fi returnata! Suna bine nu? Ei bine, conditiile sunt destul de simple:

  • Pariaza minim 11 evenimente pe bilet
  • Cota minima de 1.30 pentru fiecare eveniment
  • In cazul in care pierzi un eveniment, vei primi 10% din castigul total, impartit la cota pierzatoare

DESCHIDE ACUM UN CONT LA SUPERBET SI BENEFICIAZA DE UN SUPER BONUS!!!

In mediul online, Superbet isi intampina clientii noi cu un Bonus total de 500 RON, oferit la primele 3 depozite. Astfel, in calitate de client nou, vei primi procent bonus din primele 3 depuneri dupa cum urmeaza:

  1. 50% la primul depozit – Maxim 200 lei
  2. 50% la al doilea depozit – Maxim 200 lei
  3. 100% la cel de-al 3-lea depozit – Maxim 100 lei

Nu mai sta pe ganduri si alcatuieste-ti acum biletul. Tipsterii GNT iti pun la dispozitie in fiecare zi analize de top pentru evenimentele favorite!

More in Promotii