Connect with us

Promotii

Pariurile live pe Real Madrid vs Barcelona – crestere de profit cu 50%

Pariurile live pe Real Madrid vs Barcelona

Pariurile live pe Real Madrid vs Barcelona – crestere de profit cu 50%

Real Madrid mai are o sansa sa-si ia revansa in fata Barcelonei, sambata, 2 martie, de la ora 21:45, pe Santiago Bernabeu. La casa de pariuri online Unibet poti plasa pariuri live pe acest meci, beneficiind de o crestere a profitului cu 50%.

Fie ca ai un cont Unibet sau iti deschizi unul de pe acest link, nu trebuie sa ratezi cresterea de profit pe care o obtii foarte simplu:

  • Alege o selectie Live, cu cota minim 1.40, din orice piata a meciului Real Madrid – Barcelona din 2 martie.
  • Bifeaza cresterea de profit disponibila pe bilet.
  • Plaseaza pariul, simplu, cu o miza de cel mult 60 de ron.
  • Castigurile suplimentare sunt limitate la 6 000 de ron.

Profit frumos cu pariurile live pe Real Madrid vs Barcelona

Ne asteptam ca Realul sa traga tare pentru a-si recapata onoarea pierduta in meciurile din acest sezon: 0-3 pe Camp Nou in campionat, 1-1, pe Camp Nou in turul Copa del Rey si 0-3 pe Santiago Bernabeu in returul cupei. Barcelona are nevoie de cele trei puncte pentru a-si asigura prima pozitie. Sunt sanse mari ca Realul sa inscrie in prima repriza (in ultimele doua meciuri, ,,los blancos” au reusit prime reprize foarte bune) si sa conduca la pauza. Catalanii joaca mai bine dupa pauza si ar putea intoarce rezultatul.

Pariaza LIVE pe Real Madrid – Barcelona!

Presupunem ca pariem 60 de ron pe ,,1 pauza/2 final”, pronostic cu cota 20.00. Daca pronosticul este castigator vom avea un castig de 60 ron x 20 = 1 200 ron. Profitul ar fi de 1140 ron, la care s-ar adauga cresterea de profit de 570 ron (50% din 1140). Profitul total ar fi de 1140 + 570 = 1710 ron.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Se califica doar pariurile cu bani reali.
  • Pariurile incasate nu participa.

CITESTE SI

More in Promotii