Connect with us

Promotii

Pariurile pe Champions League si Europa League iti aduc un bonus la alegere

bonus la alegere

Pariurile pe Champions League si Europa League iti aduc un bonus la alegere

Pariaza marti, miercuri si joi pe meciurile din Cupele Europene si, la agentia de pariuri online eFortuna, poti castiga un bonus la alegere: daca pariezi zilnic un bilet de minim 25 de lei, vei primi un un pariu fara risc de 25 de lei, iar daca pariezi in fiecare din cele trei zile promotionale cel putin un bilet cu miza minim 50 de ron, vei primi un pariu fara risc de 50 de ron.

Cum te califici pentru bonusul la alegere?

  • Intri pe contul tau eFortuna. Daca nu ai unul poti sa deschizi de pe aceasta pagina.
  • Trebuie sa plasezi zilnic, in perioada 5-7 martie, cel putin un pariu cu selectii din meciurile din cupele europene, avand cota minim 1.40.
  • Miza acestor pariuri trebuie sa fie cel putin 25 de lei daca optezi pentru pariul fara risc de 25 de lei, sau de 50 de lei, in cazul in care iti doresti pariul fara risc de 50 de ron.
  • Pariurile fara risc se acorda indiferent de rezultatul pariurilor eligibile.

Alege bonusul dorit si pariaza ACUM! >>>

Pariurile eligibile trebuie plasate cu bani reali. Se califica biletele simple sau multiple, live sau pre-meci. Pariurile care sunt plasate cu fonduri bonus, cele incasate, cele care contin selectii din alte meciuri sau cele care contin selectii cu cota mai mica de 1.40 nu participa la promotie.

Bonusurile vor fi creditate in cel mult 72 de ore.Pentru a primi bonusul trebuie sa fi optat in prealabil pentru comunicari de marketing (sectiunea ,,setari comunicari” din contul meu). Un jucator poate primi un singur bonus. Daca se califica pentru amandoua, il va primi pe cel cu valoarea mai mare. Termenii si conditiile bonusului sunt detaliate la acceptarea bonusului.

More in Promotii