Connect with us

Promotii

Pariurile pe rezultat final in Bayern Munchen – Liverpool primesc cota 50.00

rezultat final in Bayern Munchen - Liverpool

Pariurile pe rezultat final in Bayern Munchen – Liverpool primesc cota 50.00

Miercuri, 13 martie 2019, de la ora 22:00, pe Allianz Arena din Munchen, Bayern Munchen si Liverpool se vor duela pentru un loc in sferturile de finala ale Champions League. Meciul tur s-a incheiat cu un scor alb, asa incat orice deznodamant este posibil in retur.

Poti transforma 4 ron in 200 de ron, daca iti deschizi un cont la casa de pariuri online Sportingbet inainte de inceperea intalnirii Bayern Munchen – Liverpool si plasezi primul pariu, castigator, pe orice selectie din piata rezultat final (1,X,2) a acestui meci.

Cum obtii freebetul de 200 de ron cu pariurilepe rezultat final in Bayern Munchen – Liverpool?

  1. Deschide un cont Sportingbet de pe acest link dedicat.
  2. Efectueaza o depunere de minim 40 de ron. (vezi aici care este depunerea minima la casele de pariuri online)
  3. Opteaza pentru promotie pe pagina acesteia.
  4. Plaseaza primul pariu, simplu pre-meci, pe orice selectie din piata 1,X,2 a meciului Bayern Munchen vs. Liverpool, la cota normala disponibila pe site.
  5. Pentru 4 ron din miza vei primi cota 50.00.

Pariaza ACUM cu cota 50 pe castigatorul din Bayern – Liverpool! >>>

Doar primul pariu plasat pe aceasta piata este eligibil pentru cota marita. Se califica doar pariurile cu bani reali. Cele incasate si cele plasate cu fonduri bonus nu participa. Nici depunerile prin Skrill si Neteller nu se califica pentru promotie. Indiferent de miza plasata, doar 4 ron din acesta primesc cota marita.

Freebetul este valabil 3 zile de la creditare si trebuie pariat o singura data, pe orice pariu. Jucatorul va primi doar profitul din parierea freebetului.

More in Promotii