Connect with us

Promotii

Pariurile pe tenis de la Indian Wells si Miami iti pot aduce 10 000 de ron

Pariurile pe tenis de la Indian Wells si Miami

Pariurile pe tenis de la Indian Wells si Miami iti pot aduce 10 000 de ron

La inceput de primavara, cei mai buni jucatori de tenis joaca in SUA, unde se disputa turneele de la Indian Wells si Miami. Toate meciurile de la aceste competitii vor putea fi urmarite pe Digi Sport si pe platforma de streaming Unibet TV.

Pentru fiecare din cele doua turnee, agentia de pariuri online Unibet pregateste premii suplimentare de cate 50 000 de ron. Acestea vor fi acordate in urma unor extrageri care vor avea loc pe 18 martie pentru Indian Wells si pe 2 aprilie pentru Miami.

Cum obtii premii cash cu pariurile pe tenis de la Indian Wells si Miami?

Pentru a participa la promotie trebuie sa ai un cont Unibet sau sa deschizi unul de pe acest link promotional. Fiecare pariu pre-meci sau live, cu miza minim 25 de ron, plasat pe meciurile de la Indian Wells in perioada 11-17 martie sau pe meciurile de la Miami in perioada 25 martie – 1 aprilie, va fi recompensat cu o intrare la tragerea la sorti pentru turneul respectiv.

In urma fiecarei extrageri vor fi acordate cate 10 premii a 5 000 de ron. Poti obtine un singur premiu la fiecare extragere.

Pariaza ACUM pe meciurile de la Indian Wells! >>>

Cerinte:

  • Nu trebuie sa optezi pentru aceste promotii.
  • Pentru tragerea la sorti din 18  martie se califica biletele plasate in perioada 11-17 martie exclusiv pe meciurile de la Indian Wells.
  • Pentru tragerea la sorti din 2 aprilie se califica pariurile plasate in peerioada 25 martie – 1 aprilie, exclusiv pe meciurile de tenis de la Miami.
  • Participa toate biletele plasate cu bani reali, in conditiile promotiei, indiferent ca sunt simple sau multiple, live sau pre-meci, incasate.
  • Nu exista restrictii de cote pentru aceste pariuri.
  • La fiecare extragere se acorda cate 10 premii a 5 000 de ron. Poti castiga cel mult un premiu per extragere (maxim 10 000 de ron).

More in Promotii