Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Promotii

Participa la Super 8 si primesti 5 RON FreeBet fara depunere pentru fiecare predictie corecta + sansa la premiul de 10.000 RON!

5 RON FreeBet fara depunere

5 RON FreeBet fara depunere pentru fiecare predictie corecta din cadrul concursului Super 8!

Agentiile de pariuri online ofera care mai de care oferte cat mai atractive, iar datoria noastra este sa le „culegem” pe cele mai interesante. Una care ne-a atras privirea vine de la operatorul online 888 Sport, care ofera pariorilor sansa sa castige un FreeBet fara sa faca vreo depunere, prin intermediul concurstului GRATUIT „Super 8”.

Despre ce este vorba? In fiecare week-end (cu exceptia celor in care se disputa meciuri ale nationalelor) cei de la 888 Sport selecteaza 8 partide din campionatele de top ale Europei, la care trebuie sa anticipezi rezultatul final (1, X, 2). Pentru fiecare predictie corecta vei primi 5 RON FreeBet, iar in cazul in care ghicesti toate rezultatele, poti castiga pana la 10.000 RON. Daca iti suna interesant, vezi mai jos toate detaliile de care ai nevoie.

Vezi cum castigi 5 RON FreeBet fara depunere:

  1. Logheaza-te in contul tau de 888 Sport. Daca nu ai unul, deschide-ti prin ACEST LINK SPECIAL.
  2. Intra la concursul Super 8. (il gasesti in partea stanga a paginii principale)
  3. Selecteaza cate un pronostic la fiecare dintre cele 8 meciuri si trimite selectiile tale.
  4. Pentru fiecare alegere corecta vei primi 5 RON, iar daca anticipezi corect toate cele 8 rezultate vei primi pana la 10.000 RON.

Ce trebuie sa stii?

  • Promotia este disponibila pentru toti clientii 888 Sport.
  • Nu trebuie sa efectuezi vreo depunere, primele doua participari fiind gratuite. Dupa acestea ti se va cere sa pariezi 125 RON in decursul saptamanii respective pentru a fi eligibil.
  • Nu vei primi mai multe FreeBet-uri in valoare de 5 RON, ci unul singur, echivalent cu suma obtinuta in urma predictiilor corecte. De exemplu, daca anticipezi 6 rezultate corecte, ti se va acorda un FreeBet de 30 RON.
  • FreeBet-ul se va aloca in contul tau in termen de 72 de ore. Acesta va fi valabil timp de 7 zile.
  • In cazul in care reusesti sa ghicesti toate rezultatele, poti primi 10.000 RON, insa doar daca esti singurul castigator. Daca exista mai multi castigatori, premiul cel mare se va imparti in mod egal intre acestia.

Daca iti deschizi cont la agentia de pariuri 888 Sport, vei beneficia si de pachetul de bun venit. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII!

CITESTE SI

More in Promotii