Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Promotii

Promoție fără depunere Superbet: câștigă GRATIS până la 1000 RON cu Super Duel

Castiga GRATIS pana la 1000 RON

Câștigă GRATIS până la 1000 RON cu Super Duel: premii în valoare de 45.000 RON!

Superbet, una dintre cele mai apreciate și populare agenții de pariuri online din România, nu încetează să își surprindă clienții cu promoții care mai de care mai atractive. Pe langă bonusurile fără depunere oferite la înregistrarea unui cont nou sau pe lângă ofertele extrem de interesante oferite și clienților deja existenți, acest operator online propune și un concurs interactiv cu participare GRATUITĂ, din care se pot scoate bani frumoși.

Despre ce este vorba? Recent, Superbet a lansat promoția „Super Duel”, prin care își provoacă toți clienții (noi sau deja existenți) să își pună la încercare inspirația, dar și cunoștințele. Înscrierea este gratuită, iar fondul de premiere este unul destul de consistent: 45.000 RON. Dacă vrei să știi mai multe despre aceasta ofertă, îți recomandam să rămâi până la finalul articolului. Îți vom prezenta toate detaliile de care ai nevoie.

• Ce este Super Duel?

După cum menționam, Super Duel este un concurs interactiv lansat de curând de agenția de pariuri online Superbet. Nu este necesară nicio depunere pentru a te înscrie. Fie îți creezi o ligă, fie te înscrii la una deja existentă, iar tu, alături de prietenii tăi, trebuie să vă puneți inspirația la încercare pentru a pune mâna pe marele premiu, care ajunge până la 1000 RON per etapă.

• Cum te poți înscrie la Super Duel? Este depunerea necesară?

Foarte simplu! Mai întâi trebuie să ai un cont înregistrat și verificat la Superbet. Dacă nu ai unul, deschide-ți folosind link-urile din articol sau banner-ul de mai jos și poți profita și de un bonus fără depunere oferit la înregistrare: 250 Rotiri Gratuite + 25 RON FreeBet.

După cum menționam, nu trebuie să faci nicio investiție pentru a participa la Super Duel. Înscrierea este gratuită.

• Cum poți câștiga GRATIS până la 1000 RON?

Loghează-te în contul tău, accesează pagina promoțională Super Duel și setează-ți un nickname. ATENȚIE! Numele va fi public, așa că ai grijă să nu fie idendic cu username-ul tău.

Trimite pronosticurile tale pentru etapa respectivă, alegând jucătorul care crezi că va obține mai multe puncte. Punctajul este specificat atât în joc, cât și în acest articol, așa că ține cont de el.

Înscrie-te la o ligă deja existentă. Copiază codul primit ca invitație de la prietenul tău, inserează-l în câmpul dedicat și apasă butonul „Intră în ligă”. De asemenea, îți poți creea propria ta ligă. Invită-ți prietenii apasând butonul „Invită prieteni în liga” și trimite codul persoanei pe care vrei să o inviți. Cu cât mai mulți membri, cu atât mai bine, pentru că punctajul poate crește cu până la 30% dacă vor fi între 16 si 20 de membri.

• Cum primesc jucătorii puncte?

Conform unor criterii, jucătorii aleși de tine vor primi un anumit număr de puncte:

 • Înscrie un gol = 5 puncte;
 • Oferă o pasă de gol = 3 puncte;
 • Echipa jucătorului câștigă = 2 puncte;
 • Echipa jucătorului câștigă la o diferență de minim 3 goluri = 4 puncte;
 • Jucătorul joacă sub 60 de minute (până in 59:59) = 1 punct;
 • Jucătorul joacă cel putin 61 de minute (60:00+ minute) = 2 puncte;
 • Jucătorul primește cartonaș galben = -2 puncte;
 • Jucătorul primește cartonaș roșu = -5 puncte;
 • Jucătorul își dă autogol = -2 puncte.

Dacă jucătorul primește cartonașul roșu, eventualele cartonașe galbene primite de acesta în meci nu vor mai fi luate în considerare.

În cazul optiunilor „Joacă până la 60 minute” si „Joacă minim 61 minute”, nu trebuie ca jucătorul să fie titular. Va trebui să joace 60+ minute oricând în cele 90 regulamentare, nu neapărat de la începutul meciului.

• Care sunt premiile?

După cum aminteam mai sus, fondul de premiere este de 45.000 RON. Iată cum se distribuie premiile:

 • Liga de pe locul 1: 1000 RON pentru fiecare membru
 • Liga de pe locul 2: 750 RON pentru fiecare membru
 • Liga de pe locul 3: 500 RON pentru fiecare membru

Poate exista posibilitatea ca două sau mai multe ligi să termine la egalitate, iar în acest caz premiul se va împarți în mod egal între caștigători. Ai mai jos câteva exemple:

Exemplul  1: Dacă două ligi termină la egalitate pe locul 1, premiile pentru locul 1 și locul 2 se impart în mod egal între acele ligi. Astfel, dacă 2 ligi termină la egalitate pe locul 1, acestea vor împărți premiile pentru primele 2 locuri în felul următor: 1000 + 750/2= 875 RON Pariu Gratuit pentru fiecare membru al ligii.

Exemplul  2: Dacă trei sau mai multe ligi termină la egalitate pe locul 1, premiile pentru locul 1, locul 2 și locul 3 se adună și se impart în mod egal între acele ligi. 

Exemplul  3: Dacă două sau mai multe ligi termină la egalitate pe locul 2, premiile pentru locul 2 și locul 3 se impart în mod egal între acele ligi. 

Exemplul  4: Dacă două sau mai multe ligi termină la egalitate pe locul 3, premiile pentru locul 3 se impart în mod egal între acele ligi. Astfel, dacă 2 ligi termină la egalitate pe locul 3, vom avea următoarea modalitate de calcul al premiilor: 500/2 = 250 lei Pariu Gratuit pentru fiecare membru al celor două ligi.

• Ce trebuie să mai știi?

Mai sunt și alte aspecte importante de care trebuie să ții cont:

 • Etapă = perioada în care îți poți pune predicțiile pentru cele 8 dueluri și până când se acordă punctele pentru performanța jucătorilor dar și punctele pentru fiecare ligă.
 • Rundă = perioada (de regulă o lună de zile) formată din mai multe etape, la sfârșitul căreia se calculează punctajele finale pentru fiecare ligă și se plătesc Pariurile Gratuite pentru primele 3 Ligi cu cel mai mare punctaj.
 • Liga din care faci parte va obține punctaj astfel: la sfârșitul fiecarei etape se face o medie a punctajului tuturor membrilor ligii, iar acea medie va reprezenta punctajul ligii. De exemplu, dacă liga ta este formată din 3 membri, cu punctaje de 10 puncte, 20 de puncte, respectiv 30 de puncte, atunci punctajul ligii va fi de 20 de puncte.
 • Dacă liga din care faci parte este formată din 6-10 membri, punctajul ligii va creste cu 10%. Dacă liga din care faci parte este formată din 11-15 membri, punctajul ligii va crește cu 20%. Dacă liga din care faci parte este formată din 16-20 membri, punctajul ligii va crește cu 30%.
 • Pentru ca o ligă să fie punctată, trebuie să aibă minim 3 membri.
 • Poți să fii membru în cel mult 5 ligi, însa vei putea câștiga un singur premiu în fiecare luna. Ți se va acorda premiul cu cea mai mare valoare.
 • Dacă ești printre câștigători, premiul sub formă de Pariu Gratuit va fi alocat în contul tău de joc în termen de 72 de ore.
 • Pariul Gratuit trebuie acceptat în termen de 24 de ore și jucat în termen de 14 zile din momentul activării.
 • Dacă un meci în care participă jucătorul sau jucătorii selectați este amânat, duelul va fi anulat și nu vor fi acordate puncte.
 • Dacă jucătorul selectat nu joacă niciun minut în meci, acesta va primi 0 puncte.
 • Dacă un duel se termină la egalitate, se vor acorda doar punctele primite de fiecare jucător ales. Nu se vor mai acorda și cele trei puncte bonus pentru câștigarea duelului.

CITESTE SI

More in Promotii