Connect with us

Australian Open

Promotii pariuri Australian Open 2020

Promotii pariuri Australian Open 2020

Promotii pariuri Australian Open 2020

 6 Raspunsuri Corecte = 250.000 RON BANI CASH

Te pricepi la tenis? Atunci stii ca incepe Australian Open, dar stii oare si ca poti castiga 250.000 (doua sute cincizeci mii) de lei fara sa pariezi nici macar un singur leu? Trebuie doar sa raspunzi corect la cele 6 intrebari propuse de casa de pariuri online Unibet. Pur si simplu! Grabeste-te! Poti intra in joc doar pana pe 20 ianuarie, ziua in care debuteaza turneul de la Melbourne!

Fie ca ai deja cont la Unibet, fie ca iti deschizi de pe butonul de mai jos…fii atent cat de simplu poti participa la super promotia dedicata AO 2020!

  1. Logheaza-te sau deschide cont la Unibet acum. CLICK AICI!
  2. Click pe Promotii – Promotii Pariuri – Castiga 250.00 RON
  3. Apasa Butonul Galben Joaca Gratuit
  4. Raspunde la cele 6 intrebari din tenis pana pe 20 ianuarie, ora 00:00

ASTA E TOT! Daca predictiile tale se vor dovedi corecte, vei primi cei 250.000 RON la finalul turneului de la Melbourne. Premiul se imparte in mod egal, daca sunt mai multi castigatori. Inainte de a raspunde la intrebari, poti afla informatii despre favoritii Australian Open in acest articol.


In plus, la Unibet ai cote excelente pre-meci si live pentru fiecare partida de la Australian Open, iar calificarile le poti urmari deja live, gratuit, prin intermediul serviciului de live streaming UNIBET TV.

Cotele antepost la Australian Open 2020

CITESTE SI

More in Australian Open