Connect with us

Promotii

Promotii pariuri Craiova – CFR Cluj

Promotii pariuri Craiova - CFR Cluj

Promotii pariuri Craiova – CFR Cluj

Ultima etapa din sezonul regulat al Ligii 1 ne aduce un meci de zile mari. Craiova vs. CFR Cluj, duminica seara, de la ora 20:00, este meciul in urma caruia oltenii pot egala la puncte liderul. Partida se anunta echilibrata, egalul pare cel mai probabil, iar in ultimele 8 partide am avut sub 2.5 goluri.

Vrei sa mizezi pe victoria oricareia dintre cele doua formatii? Verifica chiar acum daca poti profita de oferta agentiei de pariuri online Betfair!

Deschide cont acum si poti paria pe oricare dintre echipe la cota 80.00

  1. Click aici, deschide cont la Betfair si ai grija sa lasi codul promotiei ZFBNOX in rubrica in care este deja trecut
  2. Mergi in Sportsbook si plaseaza primul tau pariu pe victoria oricarei formatii astfel: pariu simplu, pre-meci, miza 5 lei, la cota normala afisata. Nu il inchide mai devreme cu CashOut!
  3. Daca echipa pe care ai pariat se impune, vei primi la finalul partidei 400 RON – miza 5 ron direct in cont plus un Freebet de 395 ron in termen de 24 de ore de la finalul meciului.
  • Nu stii ce e un Freebet (Pariu Gratuit)? Citeste aici!
  • Pentru a transforma freebetul primit in bani reali, e suficient sa-l pariezi o singura data pe o cota de 1.20+, in maxim 30 de zile. Mai multe detalii despre cotele speciale oferite de Betfair in acest material.

CITESTE SI

More in Promotii