Connect with us

Promotii

Promotii pariuri eSports NetBet: Obtine 50 RON pe saptamana

Promotii pariuri NetBet

Promotii pariuri eSports NetBet: Obtine 50 RON pe saptamana

NetBet vine cu o promotie foarte buna valabila pana la reluarea competitiilor sportive de anvergura. Plaseaza pariuri pe eSports pe cota minim 2.00, cumulata sau dintr-un singur eveniment, si primesti 50 RON sub forma de Freebet din partea NetBet.

Esti fanul competitiilor care se joaca pe calculator si nu numai? Acum poti paria pe echipa ta favorita din eSports si NetBet (Licenta nr. L1160651W000195 emisa de ONJN si valabila pana la 30 iunie 2026) iti ofera 50 RON in fiecare saptamana. Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi pe evenimentele din sectiunea de eSports si beneficiezi automat de bonus.

Oferta de pariuri eSports la NetBet este impresionanta

Promotii pariuri eSports NetBet – pe ce poti paria?

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Esport-ul reprezinta principala atractie a momentului

Foarte multe competitii se desfasoara in aceasta perioada. Zilnic sunt o multime de evenimente, printre care ESL Pro League, Campionatul Chinei de League of Legends, concursuri de DotA 2. Toate acesta aduc cel putin 20 de evenimente zilnice, pe care le gasiti accesand sectiunea de eSports.

Informatii despre meciuri si avancronici complete gasiti si la noi pe site, in sectiunea de eSports din cadrul ponturi pariuri.

PARIAZA ACUM CU 50 RON EXTRA

CITESTE SI

More in Promotii