Connect with us

Australian Open

Promotii pariuri Halep vs Muguruza: Pariaza 100 lei si primesti 50 lei Freebet

Promotii pariuri Halep vs Muguruza

 Promotii pariuri Halep vs Muguruza: Pariaza 100 lei si primesti 50 lei Freebet

Credeati c-am adormit? Ei bine, inca nu! Nici voi? Foarte bine! Altfel cum mai aflati de oferta „last minute” pentru pariurile pe meciul Simonei Halep de maine dimineata?

Mai sunt doar 7 ore si un pic pana la semifinala Australian Open 2020 ce o aduce pe Simona Halep fata-n fata cu Garbine Muguruza si cei de la Unibet s-au gandit ca ar fi pacat sa urmarim meciul pe telefon/tableta/laptop la UNIBET TV (desigur, daca suntem plecati sau nu avem EUROSPORT) fara o oferta speciala! 

IATA O PROMOTIE PE PLACUL NOSTRU: Simpla, pentru toti clientii, fara optare, fara stelute….Pariaza 100 de lei pe Halep vs Muguruza si primesti 50 lei pariu gratuit. Pur si simplu!

  • Ai nevoie de cont la agentia de pariuri online UNIBET. Daca nu ai, APASA AICI   …dureaza doar 5 minute sa te inregistrezi
  • Plaseaza un pariu simplu, pre-meci (posibil sa mearga si live, nu se specifica), de minim 100 RON pe semifinala Halep vs Muguruza, cota minima 1.40. Nu il inchide cu Cash Out!
  • Imediat ce pariul tau este stabilit, vei primi in cont un FREEBET de 50 ron care il vei putea utiliza la meciuri din tenis, live sau premeci
  • Freebetul de 50 ron e valabil 4 zile
  • Oferta e valabila o singura data pentru fiecare client, vechi sau nou

CITESTE SI

More in Australian Open