Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Promotii pariuri Manchester United vs. Manchester City, 8 martie 2020

cote speciale

Promotii pariuri Manchester United vs. Manchester City, 8 martie 2020

I-ai luat cadou…? Uite o promotie care ar putea sa-ti aduca si tie unul: Pariaza 5 ron pe City si poti incasa 250 ron!

Dupa un 1 martie la capatul caruia am primit cadou episodul 277 din El Clasico, 8 martie ne aduce un nou meci de 5 stele: Derby-ul orasului britanic Manchester. Duminica, de la ora 18:30, Manchester United (locul 5) si Manchester City (locul 2) se dueleaza in Premier League, in cadrul etapei cu numarul 29.

City vine dupa 3 victorii in deplasare (1-0 la Leicester, 2-1 la Real Madrid si 2-1 la Aston Villa) si a castigat ultimele 3 partide jucate pe terenul lui United, asa ca avem o favorita certa in meciul programat de Ziua Femeii.

Pariaza la cota 50.00 pe City in meciul de la United! Un pariu de numai 5 ron iti poate aduce 250 ron. Uite ce trebuie sa faci:

  1. Acceseaza acest link promotional pentru a inregistra un cont de pariuri la agentia online Betfair. Nu uita sa lasi codul ZFBNPD acolo unde este trecut (in rubrica Cod Promotional)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook astfel: 5 ron pe bilet simplu, pre-meci, pe victoria lui Manchester City in meciul cu United, la cota normala afisata
  3. Daca City se impune, primesti 250 ron. Miza, 5 ron, direct in cont iar diferenta de 245 ron sub forma de freebet in maxim 24 de ore de la finalul meciului

Promotii pariuri Manchester United vs. Manchester City – alte detalii

  • Freebetul de 245 ron trebuie rulat o singura data, pe cota 1.20+, pentru a fi transformat in bani reali
  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi si nu se poate cumula cu altele de bun venit
  • In acest articol gasesti toate informatiile despre cotele promotionale oferite de Betfair clientilor noi.

CITESTE SI

More in Promotii