Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Promotii

Promotii pariuri McGregor vs. Cowboy

Promotii pariuri McGregor vs. Cowboy

Promotii pariuri McGregor vs. Cowboy – pariaza 50 ron pre-meci si primesti 25 ron freebet la finalul luptei. Fara inscriere, fara alte conditii ascunse, doar la Unibet!

McGregor vs. Cowboy este Main Event-ul galei UFC 246, programata pe 18 ianuarie pe T-Mobile Arena din Paradise, Nevada, Statele Unite (in Romania, gala are loc in noaptea de 18 spre 19 ianuarie).

La 31 de ani, McGregor revine in cusca, dupa mai bine de un an de la ultimul sau meci, cel pierdut in fata lui Khabib Nurmagomedov (2018). De aceasta data, irlandezul se lupta cu Donald Anthony Cerrone „Cowboy”, in cadrul galei UFC 246, iar tu poti dubla doza de adrenalina profitand de promotia casei de pariuri online Unibet.

Pariaza 50 ron pe meci si primesti 25 ron la final, indiferent de rezultatul pariului taucote pariuri mcgregor vs cowboy ufc 246

  1. Intra in contul tau Unibet. CLICK AICI daca nu ai cont!
  2. Cauta meciul McGregor – Cerrone in oferta de pariuri UFC si mizeaza minim 50 ron bani reali pre-meci, pe bilet simplu, la cota minima 1.40.
  3. Nu inchide pariul mai devreme cu CashOut si vei primi 25 ron freebet la capatul meciului

Freebetul 25 ron este valabil 7 zile si trebuie pariat o singura data pentru a fi transformat in bani reali. Eventualele castiguri nu includ miza (25 ron). Oferta nu necesita optare/inscriere. Pariul de 50 ron trebuie plasat cu bani reali.

CITESTE SI

More in Promotii