Connect with us

Promotii

PSG vs. Manchester United – cota incredibila pentru calificarea francezilor

PSG vs. Manchester United - cota incredibila

PSG vs. Manchester United – cota incredibila pentru calificarea francezilor

PSG si-a asigurat in mare masura calificarea in sferturile de finala ale Champions League dupa ce au castigat pe Old Traford cu 2-0. Manchester United are sanse foarte mici sa intoarca acest rezultat in meciul de miercuri, 6 martie, tinand cont de forma parizienilor. Casa de pariuri online Betfair afiseaza cota 1.01 pentru calificarea echipei antrenate de Thomas Tuchel. Totusi, la aceeasi agentie, poti paria pe aceasta selectie cu cota 30.00, daca deschizi un cont inainte de inceperea meciului.

PSG vs. Manchester United - cota incredibila

PSG vs. Manchester United – cota incredibila

Aceasta oportunitate confera jucatorilor noi sansa de a incepe distractia pe Betfair cu un freebet de 145 de ron, riscand doar 5 ron.

Promotia PSG vs. Manchester United – cota incredibila

Pentru a beneficia de cota marita in PSG vs Manchester United trebuie sa inregistrezi un cont nou doar de pe acest link, sa utilizezi codul promotional ZFBNIP si sa efectuezi o depunere (vezi aici depunerea minima la Berfair).

Pentru primul pariu simplu, pre-meci, cu miza maxim 5 ron, pe selectia ,,PSG se califica”, vei primi cota 30.00. Pariul se plaseaza la cota disponibila pe site.

Este una dintre cele mai facile metode de a obtine un freebet de 145 de ron.

Ce trebuie sa mai stii?

  • Doar pariurile cu bani reali participa la promotie.
  • Poti paria mai mult doar dupa ce plasezi pariul eligibil.
  • Daca PSG se califica, miza (5 ron) iti va fi inapoiata, iar in decurs de 24 de ore vei primi un freebet de 145 de ron.
  • Bonusul este valabil 30 de zile si poate fi pariat pe orice bilet care contine o selectie cu cota minim 1.20.

Desi, in campionat, ,,diavolii” au aratat o forma excelenta sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer, in meciul tur s-a vazut ca este mult de lucru pentru a fi competitivi in Europa.

Francezii au aratat ca se descurca fara Neymar si Cavani. Acestia vor lipsi si miercuri seara, dar cum lista indisponibililor la Manchester United este foarte stufoasa, ma astept ca meciul de pe Parc des Princes sa fie o simpla formalitate.

Pariaza la o cota mult marita pe calificarea lui PSG!

 

More in Promotii