Connect with us
88 rotiri gratuite 888
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
888 Free

150 lei Freebet

+ 88 Rotiri Gratuite + 50 lei Bonus la Poker
fara depunere!

Superbet

25 Lei FreeBet

+ 250 Rotiri Gratuite la Sizzling Hot Deluxe

Betano

50 Lei Pariu Gratuit

+ 50 Rotiri Gratuite

previous arrow
next arrow

Promotii

Seara de Blackjack cu 5 Jetoane de Aur fara depunere & conditii de rulaj

Seara de Blackjack cu 5 Jetoane de Aur fara depunere & conditii de rulaj

Blackjack-ul sau 21 cum mai este cunoscut, este unul dintre cele mai populare jocuri de cazino in lume la ora actuala. Blackjack este usor de inteles si de jucat, tocmai de aceea se bucura de o mare popularitate printre pasionatii de cazino. Daca te pricepi la Blackjack, atunci trebuie neaparat sa citesti acest articol si sa profiti la maxim.

Betano lanseaza in aceasta perioada un nou concept entertainment și o premieră pentru jocurile de Casino Live – Seara de Blackjack. Pe 30 ianuarie, de la ora 21:00, traieste distractia si tensiunea jocului alaturi de de Ramona Olaru ca dealer.

Este timpul sa profitam si sa ne bucuram de cele 5 Jetoane de Aur fara rulaj si fara depunere care ne asteapta direct in cont. Hai sa ne distram impreuna pe live la masa Betano Cashback Blackjack in aceasta seara.

Daca nu ai un cont la Betano, iti poti face unul chiar acum de pe butonul de mai sus. In acest moment te despart doar 3 click-uri de bonusul de bun venit in valoare de 1000 RON, dar si de Jetoanele de Aur pe care le poti incasa fara depunere si fara conditii de rulaj. Dupa cum stii deja, o sa le gasesti diseara de la ora 21:00 in contul tau la masa Betano Cashback Blackjack. In plus, timp de o ora ai ocazia sa ii adresezi Ramonei intrebari in chatul LIVE si sa te distrezi fara risc.

CITESTE SI

More in Promotii