Connect with us

Promotii

Spal vs Juventus – cota 60 la pariuri online pentru victoria oaspetilor

cota 60 la pariuri online

Spal vs Juventus – cota 60 la pariuri online pentru victoria oaspetilor

Juventus Torino, campioana Italiei va juca sambata, 13 aprilie, de la ora 16:30, cu Spal, pe Stadio Paolo Mazza (Ferrara). Torinezii mai au nevoie de o singura victorie pentru a se incorona campioni si in acest sezon.

Fotbalistii antrenati de Massimiliano Alegri sunt cu gandul la returul sfertului de finala din Liga Campionilor de marti, 16 aprilie, cand vor primi vizita lui Ajax Amsterdam. Italienii sunt mari favoriti sa joace in semifinale dupa ce au remizat, 1-1, in Olanda. Desi, foarte probabil, Alegri va folosi in acest meci mai multe rezerve, este de asteptat ca Juventus sa se impuna pe terenul lui Spal, o formatie aflata in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Daca nu ai inca un cont la agentia de pariuri online Betfair, este momentul sa deschizi unul si vei primi cota 60 pentru primul pariu, daca acesta va fi plasat pe victoria lui Juventus in meciul de sambata.

Cum obtii cota 60 la pariuri online?

Deschide un cont la Betfair de pe acest link dedicat, folosind codul promo ZFBNJH (de obicei este inserat in formularul de inregistrare). Efectueaza o depunere (gasesti aici informatii despre depunerile minime la agentiile de pariuri online licentiate in Romania).

Plaseaza primul pariu, simplu, pre-meci, cu miza maxim 5 ron, pe victoria lui Juventus la Spal, la cota disponibila pe site. Vei primi pentru acest pariu cota 60, adica victoria torinezilor iti aduce 300 ron freebet cu o investitie de doar 5 ron.

Pariaza ACUM pe victoria lui Juventus! >>>

  • In cazul foarte probabil in care Juve castiga, vei primi 9,5 ron ca bani cash (cota normala 1.90), iar in decurs de 24 de ore vei primi si 290,5 ron freebet.
  • Acesta este disponibil 30 de zile.
  • Freebetul trebuie pariat o data pe bilet simplu cu cota minim 1.20 sau pe bilet multiplu cu cel putin o selectie cu cota minim 1.20.
  • Vei primi doar profitul din parierea freebetului (castig-miza).

CITESTE SI

More in Promotii