Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Promotii

Un gol marcat in Barcelona vs Atletico Madrid are cota 30

gol marcat in Barcelona vs Atletico Madrid

Un gol marcat in Barcelona vs Atletico Madrid are cota 30

Sambata, 6 aprilie, de la ora 21:45, pe Nou Camp, se poate hotara soarta titlului in campionatul spaniol de fotbal. Atletico Madrid are sansa sa relanseze disputa pentru titlu, daca va reusi sa castige meciul cu Barcelona, liderul la zi. O victorie a catalanilor in acest meci, le-ar asigura in proportie de 99% titlul.

Desi Atletico Madrid este recunoscuta ca una dintre echipele cu cele mai bune aparari din lume, au trecut 5 ani de la ultimul meci diputat intre cele doua formatii care s-a terminat fara gol marcat. Un gol marcat in meciul de sambata primeste cota 30.00, daca deschizi un cont la casa de pariuri online Betfair si plasezi primul pariu pe selectia ,,peste 0,5 goluri”.

Cum obtii cota marita pentru cel putin un gol marcat in Barcelona vs Atletico Madrid?

  1. Acceseaza acest link special inainte de startul partidei Atletico Madrid – Barcelona din 6 aprilie si intregistreaza-te la Betfair.
  2. Foloseste codul bonus ,,ZFBNJB„.
  3. Plaseaza primul pariu, pre-meci, simplu, cu miza maxim 5 ron, pe selectia ,,peste 0,5 goluri” a acestui meci, la cota disponibila pe site (1,01).
  4. Vei primi pentru acest pariu cota marita 30.00. (daca se va inscrie, vei primi 5 ron ca bani CASH si 145 de ron ca freebet).

Incaseaza ACUM freebetul pentru un gol in  Atl. Madrid – Barcelona! >>>

Termeni si conditii:

  • Poti paria o miza mai mare doar dupa ce plasezi biletul eligibil.
  • Daca se marcheaza in Atletico Madrid – Barcelona, ti se va returna miza (5 ron) ca bani cash, iar in decurs de 24 de ore vei primi si freebetul de 145 de ron.
  • Bonusul este valabl 30 de zile.
  • Pentru a incerca o retragere, freebetul trebuie pariat o data pe bilet simplu sau multiplu cu cel putin o selectie avand cota minim 1.20.

CITESTE SI

More in Promotii