Connect with us

Promotii

Uruguay vs Portugalia – cota 30.00 pentru un gol marcat

Uruguay vs Portugalia - cota 30.00 pentru un gol marcat

Uruguay vs Portugalia – cota 30.00 pentru un gol marcat

Sambata, 30 iunie, sunt programate primele doua partide din Optimile de Finala ale Cupei Mondiale. De la ora 17:00, Franta si Argentina deschid seria celor 8 partide extrem de interesante, pentru ca 4 ore mai tarziu, de la 21:00, Portugalia – Campioana Europei sa intalneasca Uruguay intr-unul din meciurile de la Campionatul Mondial ce se anunta a fi printre cele mai echilibrate.

Uruguay a avut un parcurs foarte bun in Grupa A, acolo unde a invins Egiptul lui Mo Salah cu 1-0, Arabia Saudita cu acelasi scor, 1-0, si Rusia cu 3-0. Lasand la o parte faptul ca Suarez, Cavani and co. au avut parte de o grupa lejera, trebuie sa mentionam ca doar Belgia si Croatia au mai castigat toate cele 3 partide din grupe, insa Uruguay este singura formatie ce nu a primit gol in grupe. Cu Portugalia va insa mult mai greu. Ronaldo este in forma foarte buna reusind sa inscrie 4 din cele 5 goluri reusite de echipa sa in meciurile cu Spania (3-3), Maroc (1-0) si Iran (1-1) iar Quaresma a aratat ca poate inscrie, si el, la fel de usor.

Daca esti de parere ca vom vedea cel putin un gol in partida dintre Uruguay si Portugalia, ar fi bine sa stii ca poti paria pe acest lucru la cota 30.00 daca iti deschizi cont la agentia de pariuri online Betfair de pe acest link, folosind codul promotional ZFBNEM la inscriere.

Uruguay vs Portugalia – cota 30.00 pentru un gol marcat – Cum functioneaza oferta

Dupa ce finalizezi procesul de inregistrare trebuie sa plasezi in Sportsbook un pariu simplu, pre-meci, pe selectia ,,peste 0.5 goluri in meci” la cota afisata (aproximativ 1.13). Acesta nu trebuie inchis cu CashOut. Maxim 5 ron pot fi multiplicati cu cota speciala, insa poti incasa 150 ron foarte usor, cu o investitie minima. Cei 150 ron primiti sunt impartiti astfel: in jur de 6 ron bani reali direct in cont plus 144 RON FREEBET in maxim 24 de ore de la terminarea partidei. Pentru a fi transformat in bani reali, Freebetul trebuie pariat o singura data, in maxim 30 de zile, pe orice eveniment cotat cu minim 1.20. Oferta nu poate fi cumulata cu cea de bun venit.

<<<CLICK AICI PENTRU OFERTA>>>

CITESTE SI

More in Promotii