Connect with us

CM2018

Victoria Angliei in meciul cu Columbia – cota 60.00 la Betfair

Victoria Angliei in meciul cu Columbia – cota 60.00 la Betfair

Meciul dintre Anglia si Columbia va stabili ultima echipa calificata in sferturile de finala ale Turneului final al Campionatului Mondial de fotbal din Rusia. Meciurile din optimi au salvat spectacolul la aceasta editie a competitiei. Argentina si Franta au oferit o partida spectaculoasa, cu 7 goluri marcate, Rusia a eliminat Spania, Croatia s-a calificat dramatic dupa lovituri de la 11 metri, iar Belgia a intors spectaculos in meciul cu Japonia, inscriind golul calificarii la ultima faza.

Columbia – Anglia promite sa fie un meci la fel de spectaculos. Englezii au avut o evolutie solida la acest Mondial, infrangerea din meciul cu Belgia parand a fi mai mult o alegere. Sud-americanii au trecut repede peste insuccesul cu Japonia din debutul competitiei si au facut doua meciuri bune in grupe, victoria la scor de forfait cu Polonia spunand totul despre forta lor de joc.

Cota 60.00 la Betfair pentru victoria Angliei

Jucatorii care isi deschid cont la Betfair de pe link-ul urmator, folosind la inregistrare codul promotional ,,ZFBNEQ”, pot paria pe victoria englezilor la o cota de 60.00. Se califica pariurile pre-meci, in Sportsbook, pe victoria europenilor in timp regulamentar (90 minute). Doar 5 lei pot fi pariati in aceste conditii. Daca Anglia castiga, jucatorul primeste miza (5lei) in portofelul principal si bonusul de 295 de lei in portofelul de bonus.

Ce trebuie sa stii despre promotie?

 • Pot lua parte doar jucatorii care nu au avut sau nu au cont la Betfair si isi deschid un cont de pe acest link.
 • Folosirea codului ,,ZFBNEQ” la inregistrare este obligatorie pentru aceasta promotie.
 • Se califica pariurile simple, pre-meci, in piata Sportsbook,  pe victoria Angliei in timp regulamentar.
 • Se poate plasa orice miza, dar doar 5 lei se vor califica pentru promotie.
 • Exemplu: Pariezi 15 lei pe victoria Angliei. Primesti in portofelul principal (bani reali) 15 lei x 2.20 (cota curenta) = 33 lei. In portofelul pentru bonus primesti 5 lei x (60.00 – 2.20) = 289 lei.
 • Bonusul va fi transferat in cel mult 24 de ore de la solutionarea pariului.
 • Pariurile plasate in Exchange, cele multiple din Sportsbook, cele cu bani bonus  si cele pentru care s-a folosit cash out nu se califica.
 • Bonusul este valabil 30 de zile de la primire.
 •  El trebuie pariat o singura data pe Sportsbook, pe pariuri simple cu cota cel putin 1.20 sau pe pariuri multiple cu cel putin o selectie avand cota minim 1.20.
 • Nu participa la rulaj pariurile pe Exchange, pariurile care nu contin selectii cu miza cel putin 1.20, pariurile anulate.
 • Jucatorul primeste doar profitul din parierea bonusului (castig – miza).

>>>NU RATA COTA 60.00 PENTRU VICTORIA ANGLIEI<<<

 

CITESTE SI

More in CM2018