Connect with us

CM2018

Victoria Columbiei iti aduce de 50 de ori miza

Victoria Columbiei iti aduce de 50 de ori miza

Grupa H a Turneului Final al Cupei Mondiale a produs una dintre surprizele acestei competitii, dupa doua meciuri, capul de serie, Polonia, trebuind sa-si faca bagajele pentru a merge acasa. Despartite de un singur punct in clasament, Japonia, Senegal si Columbia joaca joi, 28 iunie, de la ora 17:00, ultimele meciuri din grupa, cu calificarea pe masa.

Un rezultat de egalitate in meciul cu Polonia le-ar fi suficient niponilor pentru a merge mai departe in timp ce columbienii trebuie sa invinga Senegalul pentru a fi siguri de locul in optimi. Ei s-ar putea califica si cu o remiza, daca Polonia ar invinge Japonia.

Cota 50.00 pentru victoria Columbiei

Pariorii care nu au cont la agentia de pariuri online Netbet pot beneficia de o incredibila cota 50.00 pentru victoria Columbiei in meciul cu Senegal, daca folosesc la inscriere codul promotional ,,COTA50„. Pentru a primi aceasta cota, acestia trebuie sa-si deschida cont de pe acest link, folosind codul mentionat. Primul pariu plasat pre-meci, pe bilet simplu, pe victoria Columbiei in meciul cu Senegal, primeste cota 50.00. Doar 10 ron din miza plasata se califica pentru promotie.

>>>CLICK AICI PENTRU COTA 50.00<<<

Pot participa la promotie toti jucatorii noi care au efectuat o depunere dupa inregistrare, cu exceptia celor care au folosit Skrill (Moneybookers) sau Netteller. Cei care au depus cu metodele Smith&Smith sau Paysafe vor putea retrage bani doar intr-un cont bancar nominal sau prin transfer bancar.

Atentie!

  • Cei care opteaza pentru aceasta promotie nu vor putea utiliza alte oferte de bun venit.
  • Se poate plasa orice miza pe aceasta selectie, dar doar 10 ron vor primi cota marita.
  • Presupunem ca ati pariat 30 ron pe victoria Columbiei. Veti primi in cont ca bani reali suma de 30 x 1,83 (cota curenta) = 54,9 ron.
  • Banii din cota marita 10 x (50 – 1,83) = 481,7 ron vor fi sub forma de bonus.
  • Acestia vor fi creditati in cel mult 72 de ore si vor trebui rulati de 4 ori, in cel mult 7 zile, pe pariuri simple, combinate sau in sistem in care fiecare selectie trebuie sa aiba o cota mai mare sau egala cu 1.60. 
  • Pariurile simple de tip handicap, sub/peste si forecast/tricast pe cursele de cai nu vor fi luate în considerare la indeplinirea conditiilor de pariere aferente bonusului.
  • Pariurile cash out si selectiile pe evenimentele anulate nu participa la rulaj.
  • Promotia este supusa termenilor si conditiilor generale Netbet.

More in CM2018