Connect with us

Promotii

Victoria Frantei in meciul cu Uruguay primeste cota 50.00

victoria Frantei in meciul cu Uruguay

Victoria Frantei in meciul cu Uruguay primeste cota 50.00

Vineri, 6 iulie, cu incepere de la ora 17:00, Franta intalneste Uruguayul in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Rusia. Echipa din Hexagon este vazuta de specialisti ca favorita in acest meci, jocul bine organizat si atacul exploziv fiind atuuri importante intr-un meci in care adversarii sunt lipsiti de aportul unuia dintre cei mai in forma atacanti, Cavani.

Cum poti obtine cota 50.00 pentru victoria Frantei

Casa de pariuri online Netbet ofera jucatorilor care isi deschid cont de pe acest link o cota de 50.00 pe victoria ,,cocosilor galici” in disputa cu nationala ,, celeste”.

Pentru a beneficia de aceasta promotie trebuie ca la inregistrarea de pe linkul mentionat sa folosesti codul bonus ,,COTA50„. Urmatorul pas este efectuarea unui depozit si plasarea unui pariu pre-meci, pe bilet simplu, pe victoria Frantei in meciul cu Uruguay din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din Rusia.

Cerinte:

  • Cei care depun folosind metodele Smith&Smith, Skrill, Netteller sau Paysafe nu pot participa la promotie.
  • Se poate plasa orice miza, dar doar 10 lei se califica pentru promotie.
  • Daca pariul este castigator, castigurile din cota curenta (2.00) vor fi transferate in portofelul principal, iar in cel mult 72 de ore vei primi si fondurile bonus.
  • Exemplu: Pariezi 30 ron pe victoria Frantei in conditiile promotiei. Primesti ca bani reali 30 ron x 2.00 (cota normala) = 60 ron. Ca bonus vei primi 10 ron x (50.00-2.00) = 480 ron.
  • Daca optezi pentru aceasta promotie nu mai poti beneficia de alte bonusuri de bun venit.
  • Bonusul este valabil timp de 7 zile si trebuie pariat de 4 ori pe bilete simple sau multiple cu selectii avand cota minim 1.60.
  • Nu participa la rulaj pariurile anulate sau cele cash out, pariurile de tip handicap, peste/sub si cel tricast/forecast pe cursele de cai.

>>> PROFITA DE COTA 50.00<<<

CITESTE SI

More in Promotii