Promotii pariuri Sabail vs U Craiova: Transforma 50 RON in 400 RON

Promotii pariuri Sabail vs U Craiova: Transforma 50 RON in 400 RON

Joi, 11 iulie, de la ora 19:00, U Craiova incepe drumul catre grupele Europa League pe terenul formatiei Sabail din Azerbaidjan. Meciul poate fi urmarit in direct pe DigiSport.

Oltenii sunt creditati cu prima sansa la casele de pariuri, avand o cota de 1.80 la victorie, in timp ce gazdele au cota 4.00 pentru un eventual succes. In ultimele 3 meciuri disputate, cei de la Sabail au remizat pe terenul Academiei Clinceni (amical) si au pierdut cu 4-1 si 4-0 in competitia interna, astfel ca ,,alb-albastrii” nu ar trebui sa aiba o misiune prea dificila in obtinerea celor 3 puncte puse in joc.

Crezi in victoria Craiovei si nu ai cont la agentia de pariuri online Betfair? Iata cum poti face rost de 400 RON la pariuri cu doar 50 ron mizati!

  1. Deschide cont la agentia de pariuri online Betfair de pe acest link special, utilizand codul promotional ZFBNKY (este trecut deja in formularul de inregistrare)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook pe victoria Craiovei in meciul de joi, 11 iulie astfel:  pre-meci, pariu simplu, maxim 50 RON
  3. Daca Craiova castiga, vei primi 400 RON astfel – aproximativ 92 RON bani reali direct in cont plus 308 RON sub forma de FREEBET in maxim 24 de ore de la finalul meciului

Detalii

  • Oferta nu se cumuleaza cu altele de bun venit
  • Pariul trebuie plasat la cota normala (aproximativ 1.85) si nu trebuie inchis mai devreme (CashOut)
  • Poti paria mai mult de 50 ron, insa aceasta e suma maxima ce se poate multiplica cu cota speciala 8.00
  • Pentru a transforma freebetul primit in bani reali, trebuie sa il pariezi o singura data pe cota de minim 1.20, in termen de 30 de zile de la creditare. Tine cont de faptul ca valoarea freebetului nu se returneaza, urmand a primi in cont doar profitul, in cazul in care biletul pe care il folosesti este castigator.
  • EXEMPLU: Ai un freebet de 300 RON -> Il pariezi pe cota 3.00 si castigi -> Vei primi in cont 600 RON bani reali, fara conditii de rulaj