Pronosticuri Cadiz vs Athletic Bilbao – La Liga

Pronosticuri Cadiz vs Athletic Bilbao
Pronosticuri Cadiz vs Athletic Bilbao - sursa foto: Facebook Bilbao

Pronosticuri Cadiz vs Athletic Bilbao – La Liga

Confruntarea dintre Cadiz si Athletic Bilbao este una ce conteaza pentru etapa cu numarul 23 din La Liga, aceasta urmand sa se joace pe “Estadio Ramon de Carranza”, luni seara, de la ora 22:00.

Athletic Bilbao este favorita caselor de pariuri, aceasta primind cota 2.14 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al celor de la Cadiz, avem cota 3.95.

Cotele de la Unibet pentru Cadiz vs Athletic Bilbao

Cadiz

Este una dintre echipele de pluton din cadrul campionatului spaniol, care are la dispozitie un lot modest, asa ca nu poate sa spere la performante notabile, principalul sau obiectiv fiind evitarea retrogradarii.

Inainte de disputarea acestei partide, gazdele se gasesc pe treapta a 15-a a clasamentului. In cele 22 de etape au izbutit sase victorii si sase remize, pierzand de zece ori. In urma acestor jocuri au inscris 20 de goluri, primind cu 15 mai multe.

In ultima etapa, Cadiz a facut deplasarea pe terenul celor de la Real Sociedad. Aceasta a clacat, pierzand intr-o maniera categorica, scor 4-1, astfel ca a ajuns la cinci partide consecutive fara succes.

ECHIPA PROBABILA: Ledesma; Iza, Alcala, Cala, Espino; Sanchez, Garrido, Fali, Perea; Negredo, Lozano.

Athletic Bilbao

Este una dintre echipele cu nume din Spania, care nu mai impresioneaza de ani buni in campionat, insa care se poate lauda cu performante interesante in celelalte competitii interne, castigand Supercupa Spaniei de curand, urmand de asemenea sa joace si finala cupei (editia 2019/2020).

Bascii ocupa in prezent pozitia a 11-a a clasamentului, cu 25 de puncte acumulate. Pana acum au reusit sapte victorii si patru remize, pierzand de zece ori. In toate aceste partide au izbutit sa inscrie de 28 de ori, primind 26 de goluri.

Cei de la Athletic Bilbao nu au pierdut decat o singura data in precedentele noua jocuri, cu Barcelona. Asadar, putem spune ca sunt intr-o forma destul de buna inainte de aceasta infruntare.

ECHIPA PROBABILA: Simon; Capa, Alvarez, Martinez, Berchiche; De Marcos, Lopez, Vesga, Muniain; Williams, R Garcia.

Pronosticuri Cadiz vs Athletic Bilbao

Bilbao este o echipa mai valoroasa, fara indoiala, care are si un mare plus de experienta. Aceasta are o ocazie buna sa obtina cele trei puncte, avand in vedere faptul ca adversara sa, una modesta de altfel, trece printr-o perioada nefasta. Asadar, vom miza pe victoria oaspetilor, intr-o cota foarte buna de 2.14, oferita de agentia de pariuri Unibet.

Pronosticuri Cadiz vs Athletic Bilbao: Bilbao castiga -> cota 2.14