Pronosticuri fotbal Atalanta vs Cagliari – Cupa Italiei

Pronosticuri fotbal Atalanta vs Cagliari
Pronosticuri fotbal Atalanta vs Cagliari - sursa foto: Facebook Atalanta

Pronosticuri fotbal Atalanta vs Cagliari – Cupa Italiei

Joi seara, de la ora 22:15, Atalanta va da piept cu Cagliari pe “Gewiss Stadium”, din Bergamo, intr-o partida din cadrul Cupei Italiei, ce conteaza pentru faza optimilor de finala.

Cum era de asteptat, Atalanta porneste ca favorita certa la casele de pariuri, primind cota 1.22 la Betano, in timp ce pentru un succes al celor de la Cagliari avem o cota de 12.25.

Cotele de la Betano pentru Atalanta vs Cagliari

Atalanta

Este una dintre echipele care in ultimii ani a facut cinste Italiei in competitiile europene. In sezonul precedent, aceasta a jucat sferturi de finala in Champions League, avand ambitii mari si in actuala stagiune, fiind deja calificati in faza optimilor.

Echipa din Bergamo se descurca bine si in campionatul intern. In prezent, aceasta se situeaza pe treapta a cincea, insa trebuie mentionat faptul ca are un meci restanta. Pana acum a reusit noua victorii si patru remize, suferind trei esecuri. In toate aceste partide a marcat 40 de goluri, doar Inter Milan avand un atac mai bun.

Atalanta trece printr-o forma foarte buna, avand in vedere faptul ca este neinvinsa in ultimele noua partide. In acest interval a reusit sase victorii, trei dintre ele venind in 2021, invingand Sassuolo, Parma si Benevento, contra carora a marcat de 12 ori.

Cagliari

Este una dintre echipele de pluton din Serie A, care nu are la dispozitie un lot suficient de puternic incat sa emita pretentii, principala sa preocupare fiind evitarea retrogradarii.

“Ros-albastrii” nu impresioneaza in actuala stagiune, insa nici nu aveau asteptari mari. Ocupa locul 16 in Serie A, fiind la doar doua puncte de zona “rosie” a clasamentului. Au obtinut doar 14 puncte in 17 etape, reusind trei victorii si cinci remize.

Cagliari trece printr-o forma foarte slaba, venind dupa o serie de noua partide consecutive fara succes. Ultima victorie a venit chiar in cupa, cu Verona, de atunci bifand patru remize si cinci esecuri.

Pronosticuri fotbal Atalanta vs Cagliari

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este categorica, Atalanta fiind net superioara la acest capitol. De asemenea, putem spune ca are si mult mai multa experienta, in ultimele sezoane jucand totusi prin competitiile europene, unde nu a dezamagit, ba din contra, impresionand. Cel mai probabil se va impune, insa pentru ca are o defensiva destul de firava, ne asteptam ca cei de la Cagliari sa inscrie minim un gol. Asadar, vom miza pe varianta “ambele marcheaza”, la cota 1.70, pe care o gasiti la agentia de pariuri Betano.

Pronosticuri fotbal Atalanta vs Cagliari: ambele marcheaza -> cota 1.70