Pronosticuri fotbal Dijon vs Marseille – Ligue 1

Pronosticuri fotbal Dijon vs Marseille – Ligue 1
Pronosticuri fotbal Dijon vs Marseille – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Dijon vs Marseille – Ligue 1

Sambata, 9 ianuarie 2021, are loc ultima etapa a turului Ligue 1 2020/21, iar printre acele confruntari este programat si meciul Dijon – Marseille. Cele doua echipe se vor infrunta incepand cu ora 22:00.

Oferta completa a meciului Dijon vs Marseille

Dijon

“Trebuie sa nu uitam ca am luat patru puncte din ultimele doua meciuri. Acum, ne ramane sa facem o recuperare buna pentru ca sambata avem un meci important acasa”. Este declaratia oferita de David Linares, antrenorul lui Dijon, citat de site-ul clubului.

Dupa victoria cu 3-1 in disputa de la Nimes in ultima partida din 2020, Dijon a reusit sa confirme acel rezultat. Avea mare nevoie sa nu piarda in meciul de la Reims si nu a facut-o. Jocul acela a fost primul al anului si a fost programat in prima parte a saptamanii. 0-0 a indicat tabela, ceea ce este un rezultat bun, dat fiind acel 0 din dreptul suturilor pe poarta.

Mai are multe de pus la punct si daca reuseste sa rezolve aceasta problema, atunci poate emite pretentii la salvarea de la retrogradare. Ocupa locul 18, care in acest moment ii permite sa mearga la barajul de mentinere in primul esalon. Are 13 puncte, unul mai mult decat ultimele doua clasate. Mai mult, un eventual succes o poate face sa ajunga la acelasi numar de puncte ca Nantes, echipa care este pe primul loc neutru.

Assale, Benzia si Chala sunt jucatorii accidentati din lotul lui Dijon. Ei un vor face parte din lot.

  • Echipa probabila: Racioppi; Boey, Manga, Coulibaly, Muzinga; Ndong, Cheikh; Ebimbe, Celina, Chouiar; Konate

Olympique Marseille

Urmaritorii site-ului nostru au avut ocazia sa gaseasca o recomandare castigatoare in cota 2.05. In avancronica meciului Olympique Marseille vs Montpellier v-am indicat sa mergeti cu toata increderea pe mana gazdelor. Asa s-a intamplat, iar echipa din Marsilia a castigat cu 3-1 fara mari emotii. A condus cu 1-0 la pauza, iar apoi Payet si Germain au dat lovitura in ultimele zece minute ale meciului.

Astfel, OM ramane pe loc de cupa europeana, ea ocupand pozitia a 5-a, cu 31 de puncte. Sunt opt lungimi pe care trebuie sa le recupereze pentru a ajunge liderul la zi. Poate sa urce pe 2 daca isi castiga cele doua restante pe care le are in comparatie cu echipele din fata ei. Intre ea si PSG (locul 2) sunt cinci lungimi diferenta si sase puncte puse in joc in cele doua restante.

OM va evolua fara accidentatii Amavi, Sanson. Tomaz de Lina este in recuperare dupa imbolnavirea cu coronavirus.

  • Echipa probabila: Mandanda; Sakai, Gonzalez, Caleta-Car, Nagatomo; Kamara, Rongier, Cuisance; Thauvin, Germain, Radonjic

Cu un joc bun in special acasa, OM a reusit sa emita pretentii la locurile de Liga Campionilor. Intalneste o echipa accesibila si cu o presiune suplimentara pe umeri. Exact pe asta voi miza si la momentul actual nu cred ca Dijon poate sustine un meci de la egal la egal cu echipe de pe locuri fruntase.

Pronosticuri fotbal Dijon vs Marseille: Marseille castiga oricare dintre reprize, cota 1.47 la Betano