Pronosticuri fotbal Mainz vs Wolfsburg – Bundesliga

Pronosticuri fotbal Mainz vs Wolfsburg – Bundesliga
Pronosticuri fotbal Mainz vs Wolfsburg – Bundesliga - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Mainz vs Wolfsburg – Bundesliga

Una dintre cele patru meciuri programate martie in fotbalul din Germania se joaca pe Opel Arena. FSV Mainz primeste vizita lupilor de la VFL Wolfsburg, de la ora 21:30, in ultima etapa a turului.

Oferta Betano a meciului Mainz vs Wolfsburg

Mainz

Am vrut sa actionam ca o echipa, toata lumea a luptat pentru toata lumea, dupa s-a putut vedea. Trebuie sa confirmam acest lucru si in urmatoarele meciuri.” – Levin Oztunali, jucator Mainz, citat de site-ul clubului.

Fara victorie de pe data de 22 noiembrie 2020, Mainz a reusit in cele noua meciuri disputate in acest interval de timp sa obtina trei puncte. Cel mai recent a venit la finalul saptamanii trecute. Atunci cand a reusit sa ii puna bete in roate Borussiei Dortmund si a incheiat 1-1 chiar pe Signal Iduna Park. Oztunali a inscris golul prin care FSV a deschis scorul. Ulterior la scorul de 1-1, adversarii au ratatun penalty prin Marco Reus.

Punctul obtinut nu a ajutat-o foarte mult pe Mainz. I-a permis sa paraseasca ultima pozitie, dar ramane in continuare pe loc retrogradabil. Se afla pe penultima pozitie, cu 7 puncte, la sapte lungimi distanta de primul loc neutru si cinci de locul de baraj. Aceeasi Mainz este una dintre putinele echipe care au primit peste 30 de goluri si are a doua cea mai slaba defensiva.

Fernandes si Kunde sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Zentner – Kilian, Hack, Niakhate – Öztunali, Latza (c), Barreiro, Mwene – Boetius – Quaison, Burkardt

Wolfsburg

Dupa ce etape bune a fost neinvinsa, in ultimele cinci runde a reusit o singura victorie. Este una dintre putinele echipe care in 2021 nu au reusit sa simta gustul succesului. Wolfsburg, caci despre ea este vorba a reusit sa obtina o infrangere si doua rezultate de egalitate in cele trei jocuri din acest an.

In acelasi timp si defensiva a inceput sa scartaie, VFL a primit cate doua goluri in aceste meciuri, fiind pentru primaoara cand se intampla asta in acest sezon. A fost o infrangere cu Borussia Dortmund (0-2), cat si doua rezultate de egalitate, 2-2 impotriva lui Union Berlin si RB Leipzig. SI cu toate astea inca ramane pe loc de Europa Leaue, Wolfsburg se afla pe pozitia 6, cu 26 de puncte, la egalitate cu Eintracht Frankfurt, echipa din spatele ei.

Bruma si Roussillon nu fac parte din lotul echipei.

  • Echipa probabila: Casteels (c) – Mbabu, Lacroix, Brooks, Otavio – Schlager, Arnold – Brekalo, Gerhardt, Steffen – Weghorst

Situatia ineditita pe care Wolfsburg o traverseaza ma astept sa o afecteze. Pentru prima oara in acest sezon a primit cate doua goluri in trei meciuri consecutive, iar asta s-ar putea resfrange asupra unui eventual meci spectacol. Mainz are si ea nevoie disperata de puncte si asta ma face ma indrept spre un joc cu putine goluri. Oricum, “lupii” au cel mai slab atac dintre toate echipele aflate in jumatate superioara, iar FSV nu este nici ea o marcatoare desavarsita.

Pronosticuri fotbal Mainz vs Wolfsburg: sub 3.5 goluri, cota 1.47 la Betano