Pronosticuri fotbal Marseille vs Montpellier – Ligue 1

Pronosticuri fotbal Marseille vs Montpellier – Ligue 1
Pronosticuri fotbal Marseille vs Montpellier – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Marseille vs Montpellier – Ligue 1

Miercurea este ziua cand se disputa prima runda din Ligue 1 in 2021. Este runda cu numarul 18, iar una dintre partidele programate acolo este Olympique Marseille – Montpellier. Infruntarea poate fi vizionata prin intermediul functiei de streaming a site-urilor de pariuri sportive online.

Olympique Marseille

Dupa o foarte buna prestatie in primele luni, anul l-a terminat in genunchi. Olympique Marseille a cedat cu 1-2 in meciul cu Angers, ultimul din 2020. A evoluat in deplasare, iar aceasta postura nu ii place, suferind trei infrangeri in ultimele trei asemenea dueluri. In schimb, compenseaza printr-un joc bun acasa, acolo unde nu se teme indiferent de cine ii iese in fata.

Olympique Marseille ocupa locul 5 in campionatul france, cu 28 de puncte. Are o singura lungime peste alte patru echipe, dar un eventual succes o va mentine acolo. Exista si o parte buna, faptul ca a jucat doua meciuri mai putine comparativ cu alte formatii. Asadar, daca si-ar castiga restantele ar urca pe locul 4, la doua puncte de prima pozitie.

Rongier este suspendat, dar Morgan Sanson este accidentat.

  • Echipa probabila: Mandanda; Sakai, Gonzalez, Caleta-Car, Nagatomo; Gueye, Kamara, Cuisance; Thauvin, Benedetto, Payet

Montpellier

Montpellier vine pe Velodrome din pozitia ocupantei locul 8, cu 27 de puncte. Sunt alte patru echipe la egalitate de puncte, dar ea se poate lauda cu un golaveraj pozitiv. Insa, in precedentele trei jocuri nu s-a simtit in largul ei si in consecinta nu s-a bucurat de succes. Au fost doua infrangeri, iar unul dintre jocuri s-a terminat la egalitate.

Anul trecut l-a terminat jucand pe terenul propriu, locul unde a avut nesansa de a infrunta liderul la zi. Drept urmare, meciul cu Lille s-a incheiat 2-3, iar Montpellier ajunge la sapte goluri incasate in cele trei confruntari. De altfel, parca a devenit o regula primeasca minimum doua goluri per meci, asta s-a intamplat in anterioarele cinci confruntari. Teji Savanier este accidentat.

  • Echipa probabila: Omlin; Sambia, Mendes, Congre, Ristic; Chotard, Ferri, Mollet; Laborde, Delort, Mavididi

Cum oaspetii primesc foarte usor goluri este de asteptat sa vedem o formatie gazda motivata sa se impuna. Cred in puterea lui OM de a dispune de adversara ei, cu atat mai mult cand joaca acasa, un loc unde putine echipe se poate lauda cu rezultate pozitive.

Pronosticuri fotbal Marseille vs Montpellier: victorie OM, cota 2.05 la Unibet