Pronosticuri fotbal Metz vs Nice – Ligue 1

Pronosticuri fotbal Metz vs Nice – Ligue 1
Pronosticuri fotbal Metz vs Nice – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Metz vs Nice – Ligue 1

Sambata, 9 ianuarie 2021, Metz si OGC Nice se vor duela in runda cu numarul 19 din cadrul Ligue 1. Meciul face parte din ultima etapa a turului.

Metz

Numele nu spune foarte mult cand vine vorba despre performanta la nivel de fotbal francez. Insa, Metz in ultimele meciuri a reusit sa joace un fotbal solid si in ultimele cinci etape a suferit un singur esec, 0-1 cu Rennes. In celelalte confruntari a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate si doua victorii. Una dintre remize a avut loc miercuri, atunci cand Metz a incheiat 0-0 cu Bordeaux, intr-un meci disputat acasa.

Datorita formei acesteia bune a reusit sa se indeparteze de zona rosie. Ocupa locul 11, cu 24 de puncte, dar un eventual succes nu o poate ajuta sa urce mai mult de o pozitie. In schimb, un esec o poate face sa cada o singura pozitie.

Boulaya, Cabit, N’Doram, Nguette, Niane, Pajot si Udol sunt accidentati, fie in recuperare si nu vor putea face parte din lot.

  • Echipa probabila: Caillard; Centonze, Bronn, Kouyate, Boye; Gueye, Angban, Fofana, Yade; Boulaya; Leya

OGC Nice

Timida prin evolutii, Nice a reusit sa obtina o singura victorie in ultimele cinci confruntari. A reusit asta in urma cu patru runde, atunci cand  a profitat de duelul cu Nimes, intr-un meci castigat cu 2-0. De atunci si pana in prezent au mai fost disputate trei partide, doua dintre ele au reprezentat infrangeri si una s-a incheiat la egalitate.

A inceput 2021 cu stangul si tot dupa o deplasare. Miecuri, 6 ianuarie, OGC a evoluat pe terenul celor de la Brest, acolo unde a pierdut cu 0-2. A avut posesia, dar a fost singura consolare in urma acelei confruntari. Pe de alta parte, a fost doar a doua infrangere suferita in deplasarile acestui sezon. In urma jocurilor avute pana in prezent ea se afla pe locul 13, cu 22 de puncte.

Alves de Barros este suspendat, iar Danilo, Dante, Lees Melou si Maolida sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Benitez; Daniliuc, Nsoki, Saliba; Attal, Schneiderlin, Thuram, Lotomba; Boudaoui, Reine-Adelaide; Lopes

Ambele au inceput anul fara gol inscris, dar Metz a fost ceva mai determinata in meciurile sustinute in ultima luna. Pe de alta parte, Nice joaca bine in deplasare si de cele mai multe ori a plecat cu cel putin un punct obtinut. Doua echipe timide in plan ofensiv nu cred ca au capacitatea de a produce un meci spectaculos. Din contra, dorinta de a acumula puncte este mare si vor face orice sa se intample asta.

Pronosticuri fotbal Metz vs Nice: sub 2.5 goluri, cota 1.66 la Betano