Pronosticuri fotbal Monaco vs Bordeaux – Ligue 1

Pronosticuri fotbal Monaco vs Bordeaux - Ligue 1
Pronosticuri fotbal Monaco vs Bordeaux sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Monaco vs Bordeaux – Ligue 1

Duminica, 1 noiembrie 2020, de la ora 18:00, pe Louis II, Monaco si Bordeaux au meci in runda cu numarul 9 din cadrul Ligue 1.

AS Monaco

A fost asupru taxata pentru spatiile pe care le-a lasat libere in etapa anterioara. Monaco a fost rapusa cu 4-1 de Olympique Lyon, in ceea ce a fost a treia etapa consecutiva in care primeste gol si n se impune. Celelalte doua partida au reprezentat remiza cu Montpellier (1-1), cat si esecul cu Brest, (0-1).

Monegascii ocupa locul 12, cu 11 puncte si sunt la egalitate de puncte cu Montpellier si Metz. Insa, spre deosebire de celelalte doua formatii are -2 in dreptul golaverajului si sta mai slab. Joaca acasa si acolo pare sa fie altceva, avand in vedere ca se afla la patru meciuri de invincibilitate din tot atatea dueluri.

Golovin este in continuare accidentat, iar Willem Geubbeis este suspendat.

  • Echipa probabila: Lecomte – Aguilar, Disasi, Mikunayi, Sidibe – Fofana, Luis, Tchouameni – Martins, Yedder, Jovetic

Bordeaux

In ceea ce priveste locul din clasament sta putin mai bine decat adversara ei. Ocupa locul 9, cu 12 puncte, dar nu foarte departe de prima pozitie. Sunt trei lungimi intre ea si Rennes, ocupanta locului al treilea si situatia se imbunatateste de la o etapa la alta. S-a vazut asta in runda anterioara, atunci cand evolutia ei a fost una sigura.

Girondins des Bordeaux a castigat cu 2-0 in fata lui Nimes, dar e drept ca s-a intamplat asta si in urma unui meci avut acasa. Pe terenul propriu a evoluat ceva mai bine si cred ca lucrul acesta si-a pus amprenta. Ambele goluri au venit in ultimele minute ale partidei, cand Jimmy Briand si Oudin au inscris.

  • Echipa probabila: Costil – Sabaly, Baysse, Pablo, Benito – Basic, Otavio – Oudin, Arfa, Preville – Maja

Meciuri spectaculoase cand cele doua echipe s-au intalnit in ultimii doi ani. In patru dueluri am avut mereu goluri de ambele parti, iar echipa gazda s-a impus in trei randuri cu 2-1. Cred ca acum situatia este aplicabila din nou si ma astept sa vad lucrul acesta si duminica, AS Monaco este neinvinsa pe teren propriu, iar Bordeaux vine dupa doua infrangeri in deplasare.

Pronosticuri fotbal Monaco vs Bordeaux: AS Monaco castica oricare dintre reprize, cota 1.45 la Betano