Pronosticuri fotbal Montpellier vs Nantes – Ligue 1

Pronosticuri fotbal Montpellier vs Nantes – Ligue 1
Pronosticuri fotbal Montpellier vs Nantes – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Montpellier vs Nantes – Ligue 1

Sambata, de la ora 22:00, poti sa urmaresti confruntarea dintre Montpellier si Nantes, din runda cu numarul 19 din Ligue 1. Partidele din ultima etapa a turului sunt in direct pe platformele celor mai importante agentii de pariuri online din Romania.

Montpellier

Intrata pe o panta descedenta, Montpellier a ajuns la patru etape consecutive fara victorie. In tot acest timp a reusit sa obtina un singur punct si acela dupa o deplasare la Brest, in urma unui 2-2. Exista si o parte buna, ofensiva si-a facut datoria in trei dintre aceste dueluri. E drept, apararea a tras-o in jos, fiind cea care a cedat de cel putin doua ori in fiecare din ultimele sase dispute.

In ultimul joc al anului trecut a fost invinsa cu 3-2 de Lille, pentru ca in urma cu putine zile sa piarda pe terenul lui Olympique Marseille. 1-3 a fost scorul primului joc disputat de Montpellier in 2021, in urma caruia a cazut pe locul 9, cu 27 de puncte. Are acelasi numr de puncte ca Lens, dar golaverajul este unul negativ (-1).

Mavididi, Mendes si Savanier sunt inca in refacere si nu vor face parte din lotul lui Montpellier pentru partida de sambata.

  • Echipa probabila: Omlin; Souquet, Congre, Cozza, Ristic; Mollet, Ferri, Chotard, Dolly; Laborde, Delort

Nantes

“Canarii” au avut mult de tras pe intreg parcursul sezonului. Motiv pentru care se afla pe locul 17, cu 16 puncte. Avansul de patru puncte pe care il are in fata echipei de pe ultimul loc trebuie sa o puna in garda. Este un semne ca trebuie sa puna piciorul in prag si sa intrerupa seria de noua runde consecutive fara succes.

Fara gol inscris in ultimul meci din 2020 si primul duel din 2021, Nantes are unul dintre cele mai timide compartimente ofensive. 18 goluri in tot atatea meciuri nu inseamna foarte mult, fie si pentru o echipa in situatia ei. In schimb, face parte din suita de echipe care au atins borna 30 in dreptul golurilor incasate.

Mendy este suspendat pentru acest acest duel, iar Limbombe si Perreira sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Lafont; Corchia, Pallois, Girotto, Traore; Louza, Toure, Abeid, Simon; Kolo Muani, Coulibaly

Timida prin evolutiile sale, Nantes sigur va avea un meci extrem de greu. Nu reuseste sa castige de noua etape, ceea ce le-a scazut moralul jucatorilor. In acelasi timp, Montpellier este recunoscuta ca fiind o echipa “de casa” si cred ca urmeaza sa ne confirme lucrul acesta. Are nevoie sa o faca, tinand cont ca sunt patru jocuri directe in care a pierdut de trei ori in fata lui Nantes. De remarcat si faptul ca Montpellier in rolul de gazda a reusit ca in 2020 sa obtina sapte victorii si o remiza la rand.

Pronosticuri fotbal Montpellier vs Nantes: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano