Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Nimes – Ligue 1

Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Nimes
Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Nimes - sursa foto: Facebook Strasbourg

Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Nimes – Ligue 1

Miercuri, 6 ianuarie 2021. In Alsacia, Strasbourg si Nimes se vor infrunta in cadrul rundei cu numarul 18 din Ligue 1. Echipa gazda este favorita caselor de pariuri, cota 1.58 are victorie Strasbourg, conform agentiei de pariuri Unibet.

Strasbourg

Isi doreste repede sa depaseasca ultimele doua meciuri, dueluri in care a luat sase goluri, dar nu a reusit sa inscrie vreunul. E drept, patru goluri au fost primite in urma confruntarii sustinute in compania campioanei. Insa, Bordeaux i-a aplicat si ea o corectie dupa ce a castigat cu 2-0 meciul direct.
In clasament se afla pe locul 17, primul de deasupra liniei rosii, avans 14 puncte. Este o presiune in plus, cu atat mai mult cand sta la adapostul a doua puncte fata de ultimele trei clasate. Are si -10 in dreptul golaverajului, iar in Ludovic Ajorque are un golgheter. Cu sase goluri este cel mai bun marcator al echipei.

⦁ Echipa probabila: Kawashima; Simakan, Mitrovic, Djiku; Lala, Sissoko, Aholou, Lienard, Carole; Bellegarde; Ajorque

Nimes

Nimes este intr-o situatie delicata, iar un eventual succes nu ii garanteaza parasirea zoneinrosii. Se afla pe ultimul loc, cu 12 puncte, dar mai sunt si alte doua formatii cu acelasi numar de puncte. Clar nu trece prin cea mai buna perioada, iar cel mai bine puteai observa asta dupa 1-3 cu Dijon. Meciul acela a reprezentat ultimul joc din 2020.
Astfel, Nines ramane cu un singur punct in precedentele sase etape. Acel punct l-a obtinut dupa 2-2 cu Saint Etienne in cea mai recenta deplasare. Este o „experta „ in primirea de goluri, are 34 pana acum si abia 14 marcate. Este una dintre echipele care au marcat cel mai putin si o foarte buna incasatoare.

⦁ Echipa probabila: Reynet; Alakouch, Guessoum, Malanda, Paquiez; Sarr, Ahlinvi; Ferhat, Duljevic, Ripart; Aribi

Ambele sunt abordabile, dar asa cum se prezinta situatia in acest moment, presiunea apasa pe umerii jucatorilor lui Strasbourg. Nimes este ultima, practic nu are ce pierde, iar in urma evolutiei ma astept sa joace dezinvolt, cat sa avem goluri.

Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Nimes:

ambele marcheaza, cota 1.88 la Unibet