Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Reims – Ligue 1

Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Reims – Ligue 1
Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Reims – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Reims – Ligue 1

Duminica, ora 16:00, Stade de la Meinau, Strasbourg primeste vizita lui Reims, intr-un joc al rundei cu numarul 22 din Ligue 1.

Strasbourg

A reinceput sa joace un fotbal placut, ceea ce i-a permis sa ramana neinvinsa in 2021. In cele patru meciuri jucate in luna ianuarie a reusit sa obtina trei victorii fara gol primit, cat si un rezultat de egalitate. In runda anterioara a fost nevoita sa mearga la Dijon, iar acel joc s-a incheiat 1-1. Ludovic Ajorque este autorul singurului gol inscris de echipa lui. Este si golgheterul la zi al lui Strasbourg, cu 10 reusite.

Avea nevoie disperata de puncte, mai ales ca este in lupta directa pentru evitarea retrogradarii. Se afla pe 15, cu 24 de puncte, iar in urma celor intamplate in 2021 s-a distantat la noua lungmi de zona rosie.

Matz Sels, Idriss Saadi, Mohamed Simakan sunt accidentati, iar Jean Eudes Aholou este suspendat.

  • Echipa probabila: Kawashima – Lala, Kone, Mitrovic, Caci – Sissoko, Djiku,m Bellegarde – Thomasson – Diallo, Ajorque

Reims

Colega de clasament cu Strasbourg, Reims a reusit si ea sa iasa invingatoare in urma duelului avut in runda anterioara. 1-0 a indicat tabela la finalul meciului cu Brest, iar Mbuku si-a trecut numele pe tabela de marcator. In aceste conditii, Lille e singura echipa in fata careia s-a inclinat in ultimele sapte etape.

Are 24 de puncte, dar este in fata adversarei sale datorita unui golaveraj ceva mai bun, iar aceste este al doilea criteriu de departajare. 10 puncte au venit in meciurile din deplasare, acolo unde singurele pe care le-a invins sunt Bordeaux si Montpellier.

  • Echipa probabila: Rajkovic  – Foket, Faes, Abdelhamid, Konan – Cafaro, Cassama, Chavalerin – Mbuku, Dia, Doumbia

Sunt doua echipe care au reusit sa isi lase amprenta in meciul sustinut in runda anterioara. Probabil ca din nou se vor lupta sa reuseasca performanta obtinuta si in consecinta, voi miza pe un duel alerg, in care sa fie executate cel putin zece lovituri de la coltul terenului.

Pronosticuri fotbal Strasbourg vs Reims: peste 8.5 cornere, cota 1.68 la Betfair