Pronosticuri Getafe vs Huesca – La Liga

Pronosticuri Getafe vs Huesca
Pronosticuri Getafe vs Huesca - sursa foto: marca.com

Pronosticuri Getafe vs Huesca – La Liga

Getafe vs Huesca este un duel programat sa se joace la ora 20:00, acesta contand pentru etapa a 19-a din La Liga, urmand sa se desfasoare pe “Coliseum Alfonso Perez”, unde ne asteptam ca echilibrul sa fie cuvantul de ordine.

Getafe porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri. Aceasta are o cota de 1.95 la Betano, in timp ce pentru un succes al celor de la Huesca primim o cota de 4.50.

Cotele de la Betano pentru Getafe vs Huesca

Getafe

Este departe de echipa ce ameninta locurile fruntase in clasamentul din La Liga, dar care stralucea si in Europa League, in actuala stagiune avand un parcurs modest.

In prezent, gruparea gazda se afla doar pe locul al 13-lea, cu 20 de puncte acumulate. Pe parcursul celor 17 partide a reusit cinci victorii si cinci remize, pierzand de sapte ori. In toate aceste dueluri a marcat doar 15 goluri, primind 18.

Dupa trei etape fara succes, dar si dupa un esec rusinos suferit in Cupa Spaniei, Getafe a dat o replica buna. In ultimul meci, aceasta s-a impus cu 1-3 in deplasarea de la Elche, avand un moral bun inainte de acest joc.

Huesca

Este una dintre cele mai slabe echipe din La Liga, iar daca ne uitam pe clasament, am putea spune ca este chiar cea mai slaba in momentul de fata, fiind pe ultimul loc.

Pana acum, de-a lungul celor 17 partide, nu a reusit sa obtina decat 12 puncte. A bifat un singur succes, remizand de noua ori, suferind opt infrangeri. In toate aceste meciuri a marcat 14 goluri, primind de doua ori mai multe.

Huesca nu a mai castigat un meci de o luna, de la victoria cu micuta Marchamalo, din cupa. De atunci a disputat sase partide, interval in care a suferit nu mai putin de cinci esecuri.

Pronosticuri Getafe vs Huesca

Getafe este echipa mai buna, fara indoiala, care nu este exclus sa se impuna. Nu vom miza insa pe victoria gazdelor, ci luam in considerare un pariu pe varianta “sub 2,5 goluri”. Ne bazam pe faptul ca in teren se vor intalni doua dintre cele mai slabe ofensive din La Liga. Varianta noastra primeste o cota de 1.44 la agentia de pariuri Betano, in care avem incredere.

Pronosticuri Getafe vs Huesca: sub 2,5 goluri -> cota 1.44