Pronosticuri handbal Ramnicu Valcea vs Gyor – Liga Campionilor

Pronosticuri handbal Ramnicu Valcea vs Gyor – Liga Campionilor
Pronosticuri handbal Ramnicu Valcea vs Gyor – Liga Campionilor sursa foto: facebook

Pronosticuri handbal Ramnicu Valcea vs Gyor – Liga Campionilor

Duminica, incepand cu ora 17:00, CSM Ramnicu Valcea si Gyor au meci direct in cadrul Grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin. Meciul se disputa in Sala Sportului “Traian” din Ramnicu Valcea.

 

CSM Ramnicu Valcea

“Imi era dor de handbal si sper ca situatia sa reintre in normal. Jocul cu Gyor este o inalnesre ca oricare alta. Dorim sa obtinem un rezultat bun, sper sa ne facem jocul, sa avem multa responsabilitate”, sunt declaratiile portarului Diana Ciuca, conform site-ului oficial.

Valcea este echipa care a dominat handbalul romanesc in editia anterioara. A reusit sa castige atat campionatul, cat si Cupa Romaniei, motiv pentru care este si aici, in Grupa B din Liga Campionilor. Din nefericire pentru aceasta lucrurile nu au stat exact asa cum a planit si ocupa ultimul loc in Grupa B, cu 0 puncte. Are cinci infrangeri din tot atatea meciuri, care si cele mai putine meciuri jucate.

Formatia valceana a fost lovita de ghinion, uneori avand multe jucatoare infectate cu Sars-Cov2 si fiind nevoita sa amane partidele. Acest lucru se resimte si in Liga Florilor, unde sunt pe locul al treilea, cu 15 puncte din 18 maxim posibile. Singura infrangere suferita pe plan intern a venit dupa partida de cu Baia Mare (31-32). In Liga Campionilor este altceva, nivelul ridicat si faptul ca a intampinat probleme a facut-o sa piarda pe banda rulanta. Are abia 121 de goluri inscrise, si 155 primite. In schimb, pastreaza sanse reale la play-off, ea se afla la doua puncte de ocupanta locului 6, Podravka Vegeta, avand un meci mai putin.

Gyor

Detinatoare en-titre a trofeului, Gyor nu a facut altceva decat sa domine handbalul feminin de club inca din anul 2016. Are trei Liga Campionilor castigate la rand si cinci in intreaga sa istorie. Demonstreaza asta si in Grupa B din actuala stagiune, acolo unde are 14 puncte din 16 maxim posibile. Gyor este singura formatie care nu a pierdut, avand sase victorii si doua rezultate de egalitate.,

La egalitate de puncte cu Brest si cu un meci mai putin, are ocazia sa isi consolideze prima pozitie. Nu da semne de slabiciune, aratandu-si suprematia si in campionatul intern. Acolo isi domina categoric adverarele, iar in cele doua meciuri ale anului a inscris deja de 80 de ori. Le-a invins pe Alba Fehervar (44-21) si pe Dunaujvarosi (36-25).

Un un istoric bogat in ceea ce priveste meciurile directe, dar conform momentului este anul lui Gyor. Aceasta a jucat bine si in tur, atunci cand n-a avut emotii in a se impune cu 38 la 31 in fata campioanei Romaniei. De altfel, agentiile de pariuri online aproape ca nu ii dau nici cea mai mica sansa echipei valcene.

Pronosticuri handbal Ramnicu Valcea vs Gyor: peste 51.5 goluri, cota 1.46 la Betano