Pronosticuri Lazio vs Parma – Cupa Italiei

Pronosticuri Lazio vs Parma
Pronosticuri Lazio vs Parma - sursa foto: Facebook Lazio

Pronosticuri Lazio vs Parma – Cupa Italiei

Joi seara, cu incepere la ora 22:15, Lazio si Parma se vor intalni intr-o partida din cadrul optimilor de finala din Cupa Italiei, aceasta urmand sa se desfasoare pe “Stadio Olimpico”.

Evident, casele de pariuri o dau pe Lazio ca favorita in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc. La Unibet, aceasta primeste cota 1.47, in timp ce pentru un succes al celor de la Parma avem o cota de 5.80.

Cotele de la Unibet pentru Lazio vs Parma

Lazio

Este una dintre cele mai bune echipe din Serie A, care in fiecare sezon are pretentii mari, dispunand, ce-i drept, de un lot valoros, asa ca isi permite sa se lupte pentru locurile fruntase. Aceasta ocupa in prezent locul al saptelea, la doar trei puncte de top 4.

De asemenea, aceasta impresioneaza si in Liga Campionilor. Reveniti in competitie dupa 13 ani, lazialii au reusit sa atinga faza optimilor de finala, unde vor da piept cu Bayern, detinatoarea trofeului.

Lazio arata foarte bine in ultima perioada, fiind neinvinsa in precedentele patru partide. A remizat mai intai cu Genoa, legand apoi trei victorii consecutive. Le-a invins pe rand pe Fiorentina, Parma si Roma, contra carora a marcat de sapte ori.

Parma

Este o echipa modesta, ce nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, din multe puncte de vedere, asa ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca outsidera.

Oaspetii nu se descurca bine in actuala stagiune, ba din contra, avand un parcurs foarte slab, in comparatie cu sezonul precedent. Acestia se afla pe penultimul loc in Serie A, e drept, la un singur punct de locul 17, ultimul ce se salveaza de la retrogradare.

Spre deosebire de adversara sa, Parma trece printr-o perioada nefasta. Aceasta vine dupa o serie de noua partide fara succes, pierzand cinci dintre acestea.

Pronosticuri Lazio vs Parma

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este categorica, Lazio fiind net superioara. Tinand cont de forma prin care trece, ne asteptam sa faca o figura frumoasa, asa cum a facut-o si in urma cu 11 zile, cand s-a impus cu 0-2. Asadar, mizam pe victoria gazdelor, la o cota de 1.47 oferita de agentia de pariuri online Unibet.

Pronosticuri Lazio vs Parma: Lazio castiga -> cota 1.47