Pronosticuri pariuri Angers vs Nimes – Ligue 1

Pronosticuri pariuri Angers vs Nimes – Ligue 1
Pronosticuri pariuri Angers vs Nimes – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Pronosticuri pariuri Angers vs Nimes – Ligue 1

Duminica se vor juca mai multe meciuri ale rundei cu numarul 22 din Ligue 1, iar printre ele este si cea in care Angers primeste vizita lui Nimes. Jocul are fluierul de start de la ora 16:00, iar locul de intalnire este Raymond-Kopa.

SCO Angers

Angers nu reuseste sa adune punct de trei etape, interval in care a intalnit echipe cu un nume in fotbal francez. A fost invinsa cu 3-0 de Monaco, 1-0 de PSG si in runda anterioara a pierdut cu 2-1 pe terenul lui Bordeaux. A fost un meci unde a alergat mult dupa egalare, deoarece era condusa cu 2-0 dupa primele 11 minute. Fulgini a redus din handicap, acela fiind si scorul pauzei, cat si scorul final.

Faptul ca joaca acasa nu o ajuta foarte mult, ci i-a adus probleme in cateva randuri. A inscris mai putin de un gol per meci in acele jocuri, iar oaspetii au inscris opt din cele zece astfel de intalniti. Intr-adevar, a fost gazda in fata echipelor de top: PSG, OM, Lyon.

Enzo Ebosse este accidentat.

  • Echipa probabila: Bernardoni – Manceau, Traore, Thomas, Doumbia – Mangaani, Amadou – Capelle, Fulgini, Boufal – Diony

Nimes

Dupa opt etape consecutive in care a obtitnut un punct, Nimes a reusit sa aduca soarele pe strada ei. In etapa trecuta a castigat cu2-1 pe terenul lui Marseille, in ceea ce putem spune ca a fost una dintre surprizele etapei. Casele de pariuri dadeau o cota foarte mare unui eventual succes si cine a ales atunci sa mearga pe mana ei, a castigat de 7.00 X miza.

Lorient a batut si ea, deci Nimes ramane pe ultimul loc, cu 15 puncte. Este la egalitate cu Lorient si Dijon, cele doua echipe aflate pe locuri retrogradabile. Are si cel mai slab compartiment defensiv, cu 41 de goluri inscrise, dar este si printre echipele care inscriu foarte putin.

Pablo Martinez si Loick Landre vor absenta din motive medicale.

  • Echipa probabila: Reynet – Alakouch, Briancon, Miguel, Meling – Cubas, Deaux – Ferhat, Ripart, Eliasson – Kone

Angers a fost timida in ultimele meciuri, iar cifrele au fost si ele pe masura. A avut sub 6.5 cornere in noua din ultimele zece meciuri disputate, iar duminica infrunta o echipa dornica de victorie. S-ar putea sa fie nevoita sa paseze mult pentru a desface o defensiva care a prins incredere si atunci fazele de poarta sa fie putine. E drept, in tur s-a impus cu 5-1, dar a inscris in chiar minutul 1 siatunci alta era situatia lui Nimes.

Pronosticuri pariuri Angers vs Nimes: sub 10.5 cornere, cota 1.42 la Betfair