Pronosticuri pariuri Wolfsburg vs Schalke – Cupa Germaniei

Pronosticuri pariuri Wolfsburg vs Schalke – Cupa Germaniei
Pronosticuri pariuri Wolfsburg vs Schalke – Cupa Germaniei - sursa foto: facebook

Pronosticuri pariuri Wolfsburg vs Schalke – Cupa Germaniei

Duel intre doua echipe de prim esalon in optimile Cupei Germaniei. Wolfsburg si Schalke se vor duela in faza optimilor de finala, de la ora 19:30, pe Wolkswagen Arena. Telekom Sport transmite evenimentul.

Wolfsburg

De doua ori a pierdut VFL in meciurile acestui sezon si asta s-a intamplat in compania lui Bayern si a Borussiei Dortmund. Insa, a adunat cinci meciuri consecutive fara esec, confruntari din care a scos trei rezultate de egaltiate si doua victorii, toate meciurile jucate in Bundesliga. Recent a trecut cu 3-0 de Freiburg, intr-un pe care l-a sustinut pe propria arena.

Acelasi ritm l-a avut si in cele doua meciuri deja jucate in Cupa Germaniei. Intai a eliminat Furstenwalde dupa 4-1, iarulterior a facut instructie si cu Sandhausen. Pe cea din urma a reusit sa o invinga cu 4-0 dupa un meci in care conducea cu 3-0 inca de la pauza.

Schalke

“Minerii” sunt foarte aproape sa joace in Zweite, iar criza se adanceste cu fiecare meci disputat. In runda anterioara din campionat a terminat 1-1 in compania lui Bremen, dar a avut noroc, deoarece a inscris la singurul sut trimis pe poarta. A fost primul punct obtinut dupa trei infrangeri consecutive, timp in care a si primit cel putin doua goluri.

O eventuala calificare in sferturile Cupei ar mai ridica moralul jucatorilor. Si asta pentru ca s-a descurcat bine in cele doua meciuri deja jucate. E drept, a intalnit echipe accesibile si din esaloanele inferioare. Asa se face ca pe parcursul sezonului a trecut cu 4-1 de Schweinfurt si 3-1 de Ulm.

Din nou favorita in duelurile cu Schalke, Wolfsburg trebuie sa joace precum a facut-o si in turul campionatului. Atunci a dispus cu 2-0 in urma unei deplasari, dar evolutia este constanta si mult mai buna in jocurile de acasa. Cu alte cuvinte, Schalke are nevoie de concentrare in meciul pe care urmeaza sa-l sustina la sfarsitul saptamanii si cred ca asta se va observa miercuri. Ar putea trata diferit meciul de la Wolfsburg, in sensul ca jucatori din linia a doua sa fie introdusi pe teren.

Pronosticuri pariuri Wolfsburg vs Schalke: victorie Wolfsburg, cota 1.62 la Betano