Real Madrid – Numancia: COTA 4.00 marita ca Real sa se califice dupa 3-0 in tur

Real Madrid – Numancia: cotele la pariuri sportive

Real Madrid este ca si calificata in sferturile Cupei Regelui Spaniei, dupa 3-0 in deplasarea cu Numancia de saptamana trecuta. Putine agentii de pariuri mai ofera cota de calificare Realului, iar pe unde gasiti veti vedea ca este in jur de 1.001, extrem de putin.

Totusi, Betfair ofera COTA 4.00 marita pentru calificarea Realului in fata Numanciei, doar jucatorilor noi, care se inscriu folosind linkul si codul promotiei. Este un easy money cum probabil nu am gasit de mult, asa ca nu trebuie ratata promotia sub nicio forma.

Va explicam mai jos pas cu pas cum trebuie procedat pentru a obtine cota marita si implicit un castig de 200 RON, care nu strica in plus in contul de pariuri. Sa nu uitam ca la Betfair rulajul este floare la ureche, o singura data pe cota 1.20, dupa care puteti retrage profitul fara alte cerinte.

CUM OBTIN COTA 4.00 (BETFAIR)

  1. Inregistreaza-te la BETFAIR folosind linkul promotional si codul promotional ZFBNAD.
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Real Madrid se califica”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 4.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 200 RON. Partea buna la Betfair este ca nu va trebui sa rulati castigul decat o singura data pe cota minima 1.20. Apoi profitul poate fi retras fara a necesita vreun rulaj suplimentar.

[su_button url=”/betfaircotamarita1″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 4.00 – Pariaza acum[/su_button]

real madrid - numancia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here