Real Madrid – Villarreal: COTA 10 marita pentru victoria madrilenilor

Real Madrid – Villarreal: cotele la pariuri sportive

Aseara am bifat a treia cota marita castigatoare, dupa ce Bayern Munchen a castigat derby-ul contra lui Leverkusen din deplasare. Speram sa continue aceasta serie excelenta, iar astazi va aducem la cunostinta o super cota din fotbalul spaniol.

Real Madrid primeste vizita lui Villarreal incepand cu ora 17:15, iar gazdele au clar prima sansa la toate agentiile de pariuri online, cu o cota de 1.20 pentru victorie in momentul de fata.

Fortuna ofera insa COTA 10.00 marita tuturor jucatorilor care vor sa parieze pe victoria lui Real Madridsingura conditie fiind aceea de a folosi linkul promotiei la inregistrare. Va explicam mai jos cei doi pasi simpli care trebuie urmati pentru a beneficia de acest super value bet diseara. De asemenea, precizam ca victoria este oblbligatorie pentru a nu pierde si mai mult contactul cu formatiile de pe podium.

CUM OBTIN COTA 10.00 (FORTUNA)

  1. Inregistreaza-te la FORTUNA folosind linkul promotional (obligatoriu pentru a primi cota marita).
  2. Pariaza cel putin 50 RON pe ”Victorie Real Madrid”. Se plaseaza pariul pe cotele la pariuri sportive din oferta, insa veti primi castigurile calculate la cota 10.00 daca ati urmat primul pas.

Daca pariul este castigator, primiti 500 RON. Totodata, daca pariul este pierdut, veti primi suma pariata inapoi, in limita a 300 RON. De precizat si faptul ca doar 50 RON se multiplica la COTA 10, iar ceea ce depaseste aceasta suma va primi cota normala din oferta.

[su_button url=”/realmadridvillarreal-cota10″ target=”blank” style=”soft” background=”#c40600″ color=”#ffffff” size=”20″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]COTA 10.00 – Pariaza acum[/su_button]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here