Real Madrid vs. AS Roma: cota 35.00 pentru victoria spaniolilor

Real Madrid vs. AS Roma: cota 35.00 pentru victoria spaniolilor

Marti, 18 septembrie, reincep magicele seri de Champions League.  Derbiul primei zile se joaca pe Anfield Road, unde finalista editiei trecute, Liverpool, intalneste una dintre cele ai bogate echipe din lume, Paris Saint Germain.

In cea de-a doua zi din prima runda a Grupelor, capul de afis este meciul dintre Real Madrid, castigatoarea ultimelor trei editii, si AS Roma, surprinzatoarea semifinalista din editia trecuta. Desi nu au un start asa cum si-ar fi dorit, madrilenii lasa impresia ca au trecut peste despartirea de Cristiano Ronaldo, fotbalistul emblema al ultimelor 9 sezoane. Cu Julen Lopetegui pe banca dupa demisia surpriza a lui Zidane, spaniolii vor incerca sa profite de startul ratat al romanilor si sa-si adjudece cele trei puncte puse la bataie.

Deschide un cont nou la Betfair si, daca primul pariu plasat este pe victoria madrilenilor in meciul cu AS Roma, primesti cota 35.00.

 Real Madrid vs. AS Roma – cum obtii cota 35.00 pentru victoria madrilenilor

Pentru a beneficia de aceasta cota marita trebuie sa deschizi un cont de pe acest link special si sa folosesti la inregistrare codul promotional ,,ZFBNFR”. Urmatorul pas este sa plasezi primul pariu, pre-meci, pe bilet simplu Sportsbook, pe piata ,,rezultat final – victorie Real Madrid”. Miza maxima a acestui pariu trebuie sa fie 5 RON pentru a primi cota marita. Poti plasa o miza mai mare doar dupa ce ai plasat primul pariu.

Ce trebuie stiut?

  • Pariurile pe Exchange, cele cu fonduri bonus, cele cu selectii multiple si cele incasate nu participa.
  • Daca pariul este verde, castigurile din cota reala sunt transferate in portofelul principal ca bani reali, iar cele din cota marita vor fi creditate ca bonus in decurs de 24 de ore de la solutionarea pariului.
  • Bonusul este valabil 30 de zile.
  • El trebuie pariat o data pe bilet simplu sau multiplu cu o cota mai mare de 1.20.
  • Vei primi doar profitul (castig – miza) din parierea bonusului.