Recomandare din hochei 22.01.2018 – Marius

Ponturi Hochei

Recomandare din hochei 22.01.2018 – Marius

Salutare tuturor, aici Marius Alexandru Girba. Pentru astazi o sa va propun o recomandare din hochei extrem de interesanta, gasiti mai jos analiza si pronosticul. Sa fie verde asa cum ne-am obisnuit si nu uitati, pariati responsabil!

Rusia, KHL. Magnitogorsk–Kunlun, ora 16.00.

Informatii Magnitogorsk:

  • Se afla pe locul 6 din 14 in Conferinta de est, loc de play-off. Mai sunt 3 etape de jucat si gazdele doresc sa urce in clasament pentru o pozitionare mai buna in sistemul Play-off. Cu 3 victorii in etapele ramase echipa se poate duce pana pe locul 2 in Divizia lor ( Kharlamov ). Gazdele se afla intr-o forma buna, in ultimele 5 meciuri echipa a inregistrat 3 victorii si 2 infrangeri.
  • Echipa marcheaza foarte mult, mai ales cand joaca pe arena locala. O echipa formata din multi jucatori de valoare si aici doar amintesc cativa, Canadianul Ellison este un jucator magnific care lupta pentru orice centimetru din arena si un marcator pur sange, avand deja 42 de puncte si 18 goluri.
  • Rusul Mozyakin este jucatorul care se ocupa de partea ofensiva, fiind un pasator care se intelege foarte bine mai ales cu jucatorul Canadian Wosky, cei 2 jucatori se inteleg foarte bine. In ultimele 5 meciuri jucate contra adversarei de astazi gazdele au 5 victorii, toate la scor si cu minim 3 goluri marcate.

Case de pariuri online – bonusuri

Informatii Kunlun:

  • Echipa se afla pe locul 11 din 14 in Conferinta de Est. Oaspetii nu mai lupta pentru play-off si acest lucru se observa prin meciurile jucate si mai ales prin agresivitatea aratata, sunt o echipa pasnica in acest moment.
  • In ultimele 5 meciuri echipa a inregistrat o victorie si 4 infrangeri. In deplasare echipa joaca slab si fara orizont, o echipa instabila mai ales in Power Play. O echipa slaba si fara mari jucatori si mai ales fara motivatie in acest meci. Nu cred ca vor pune mai probleme in acest meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here