Recomandarea din baschet de la Razvan – 23.05.2019

Meci de clasament, meci care nu conteaza. Cu asta o sa incep in a scrie despre aceasta partida dintre Timisoara si Pitesti care, surprinzator, se joaca la o ora de matineu.

Pentru ca este un joc de clasament, un joc in care antrenorii vor vrea sa foloseasca toti jucatorii, cu siguranta nu mai exista presiunea unui rezultat. Adica, cel putin, nu ar trebui sa fie. Ce ti-e locul 5-6-7-8 atata timp cat nu esti in finala mare?

Timisoara joaca run & gun foarte des. Acelasi lucru il putem vedea si la Pitesti, in special in partidele cu Timisoara. De asemenea, intr-un meci de clasament, intr-o sala aproape goala, sunt convins ca nu vor fi mai mult de 200 de oameni in sala ” Constantin Jude ” din Timisoara, vom asista mai mult la un meci amical. Un astfel de meci poate produce doar puncte multe.

In ideea in care peste noapte ambele echipe nu se hotarasc sa foloseasca juniorii in aceste meciuri ( foarte putine slabe sanse, dar exista si un 1 % sanse in acest sens), ar trebui sa avem parte de puncte multe.

Ambele echipe au shooteri extraordinari pentru nivelul LNMB, Bishop probabil isi va ” face de cap ” in acest meci si ma astept la un monster game din partea lui la Timisoara.

Nu are rost sa ma lungesc foarte mult avand in vedere ca e doar un joc de clasament, ultimele partide din acest sezon au produs spectacol. Asa ar trebui sa fie si aici.

7/10 pe over 165.5 la Betano