Recomandarea lui Razvan din tenis – 16.07.2019

Turneul de la Bastad, prieteni. Suedia, vreme numai buna de tenis, 18 grade.

Henri Laaskonen vs Nicolas Jarry, un meci in care, pentru mine cel putin, jucatorul din America de Sud porneste destul de favorit.

Daca ne-am uita peste statisticile din acest an pe zgura ( stim ca la tenis unul din principalele argumente in alegerea unui bet este forma recenta ) putem vedea faptul ca elvetianul ar sta mai bine, teoretic.

18 victorii si 9 infrangeri are Henri pe zgura in acest an fata de cele doar 9 victorii si 10 infrangeri ale lui Jarry.

De unde si pana unde atunci este favorit chilianul?

Ei bine, conteaza si cu ce adversari joci. Nicolas a avut un inceput de an ezitant pe zgura. Totusi, a venit turneul de la Geneva unde a zdrobit pe toata lumea in drumul sau spre finala, in ultimul act a pierdut cu 2-1 in fata lui Alex Zverev dupa un meci de mare lupta dupa ce cu putin timp in urma il batuse pe neamt, la Barcelona.

Cand iei bataie de la Arevalo, cand Moraing iti ia set, cand vine Monteiro si-ti da un 6-4 6-4 lejer si tu sa nu-i pui nicio problema, ei bine, parca incepem sa intelegem de ce jucatorul din Chile este favorit aici.

La cei aproape 2m ai sai, Jarry este un jucator extrem de redutabil la serviciu pe orice suprafata. Faptul ca se misca foarte bine pe zgura ( aceasta fiind si suprafata lui favorita ) face ca acest meci sa incline putin ( mai mult ) balanta spre el.

Joaca un tenis foarte curat, un tenis pe care l-am putut vedea in fiecare meci de la Geneva, turneu transmis de Eurosport. Pune probleme reale pe serviciul adversarului atunci cand joaca ceea ce stie.

Superbet ne ofera o linie de handicap mai mult decat decenta. Un 1.70 care la alte case se invarte in jurul a 1.60.
Pariati responsabil !