Recomandarea zilei din fotbal 04.03.2018 – Gabriel

Recomandarea zilei din fotbal 04.03.2018 – Gabriel

Salutare prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Am pregatit recomandarea zilei din fotbal si are la baza o partida din La Liga2.

Fratilor, am bifat foarte rapid meciul zilei, acolo unde Adana si Altinordu au facut spectacol asa cum asteaptam, asadar, astazi am avut doua partide in calcul si pentru ca prima a iesit o sa va ofer inca un meci extrem de interesant din La Liga2, acolo unde Valladolid si Vallecano se vor infrunta.

Valladolid – Vallecano

Valladolid

  • Ocupa pozitia a 11-a in La Liga2, acolo unde au pana in acest moment 12 victorii, 6 remize si 12 infrangeri suferite.
  • Valladolid in ciuda locului ocupat in clasament are cel mai bun atac din campionat cu 49 de goluri marcate, iar in defensiva probleme sunt destul de serioase, trupa lui Sampedro a incasat 43 de goluri.
  • Pe teren propriu Valladolid a reusit sa obtina rezultatele notabile, in ultimele cinci partide au reusit sa se impuna fara probleme.

Vallecano

  • Ocupa pozitia a 2-a in La Liga si este in lupta directa pentru promovarea in prima liga a fotbalui spaniol. Pana in acest moment Vallecano a reusit sa obtina 14 victorii, a remizat de 11 ori si a pierdut 4 meciuri.
  • Vallecano are al doilea atac din campionatul ligii secunde din Spania, avand 48 de goluri marcate si doar 31 primite in cele 28 de partide disputate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here