Recomandarea zilei din fotbal 31.10.2018 – Gabriel

Recomandarea zilei din fotbal 31.10.2018 – Gabriel

Salutare tututor prieteni, aici Gabriel-Danut Alexe. Recomandarea zilei vine din campionatul Belgiei, acolo unde vom avea parte de un derby de clasamanet.

Frratilor, va spuneam ieri de faptul ca sunt foarte multe suprize in aceasta perioada pentru ca majoritatea antrenorilor folosesc rezervele in aceste meciuri de cupa, insa pentru astazi m-am decis sa ma bazez pe un meci de campionat, astfel mi-am indreptat atentie spre confruntarea dintre Antwerp si Genk.

Antwerp :

  • Antwerp ocupa pozitia a treia in acest moment, cu 25 de puncte, avand un golaveraj pozitiv, 17 goluri marcate si doar 9 primite.
  • Au castigat ultimele 3 meciuri oficiale, iar un alt aspect importat este faptul ca nu au pierdut niciun meci pe teren propriu in acest sezon. Acestia au reusit sa obtina trei victorii importante, dar si trei rezultate de egalitate.
  • Au marcat cel putin un gol, in 10 din ultimele 11 meciuri disputate, iar in ultima confruntare directa cu Genk de pe teren propriu, scorul a luat proportii, 3-5 final.

KRC Genk :

  • Ocupa pozitia secunda in campionat, cu 30 de puncte, la egalitate cu, Club Brugge, avand un golaveraj impresionat, 34 de goluri marcate si doar 12 primite.
  • Este echipa cu a doua cea mai buna ofensiva din campionat, cu 34 de goluri marcate, in 12 etape. In deplasare sunt moment neinvinsi dupa 6 etape disputate, acestia au obtinut patru victorii, dar si doua rezultate de egalitate.
  • Au marcat cel putin un gol, in toate cele 22 de meciuri oficiale, din acest sezon.
Meciuri directe: ANTWERP – GENK
23.02.18 JL Genk Antwerp 4 : 0
13.08.17 JL Antwerp Genk 3 : 5

Recomandarea zilei:

 

 

Cota excelenta pentru Barcelona in Copa del Rey – PROFITA ACUM!